Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
RB-Rekonstrukce provádí zednické a malířské práce.

Jama Stavby zajišťuje výstavbu rodinných domů, sociálních i komerčních objektů, rekonstrukce bytů a domů dle vašich představ, zateplení fasád, hydroizolace střech včetně projektové dokumentace. Provádíme i zámečnické, topenářské, instalatérské a tesařské práce.

Stavební práce: - sanační práce - zednické práce.

Vlastimil Češka zajišťuje výrobu nábytku z masivu na zakázku - stoly, židle, nábytek do ložnice včetně nábytku do zámku.

Společnost montbau PROFI, s.r.o. Vám zajistí projektování rozvodného energetického zařízení nízkého, vysokého a velmi vysokého napětí

Nákladní autodoprava Bourací práce Zemní a výkopové práce Výstavba kanalizace

Partner SIKO koupelny - obklady - dlažby - vany, sprchové kouty, vodovodní baterie - sanitární keramika - potřeby pro topenáře a instalatéry - provádíme montáže vody a topení - rekonstrukce koupelen na klíč

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek

Truhlářství Vajrauch a syn realizuje moderní a nadčasové řešení od návrhu až po kompletní realizaci.

Maloobchodem, velkoobchodem: -se střešním a stavebním materiálem.

Výroba: -zámečnictví -výroba přípravků pro plynaře.

Výroba, práce: -truhlářské -dřevovýroba -výstavba a rekonstrukce střech -výroba pergol

Firma Milan Boštík se sídlem v Chotěnově v okrese Svitavy se již od roku 1998 zabývá klempířskými a pokrývačskými pracemi. Moto to nabízíme také další práce, jako např. tesařství, nátěry střech, dodávky střešních oken Velux a Roto, opravy komínů a další. Naše služby: - klempířské práce - pokrývačské práce (plechové krytiny, živičné krytiny, ...

Naše firma Vladimír Vrbický sídlící v okrese Svitavy se zabývá především prováděním zemních a výkopových prací se stavebními stroji. Máme zkušenosti jak s drobnými, tak i náročnými zemními pracemi a rozsáhlými terénními úpravami. Nabízíme i povrchové a hloubkové terénní úpravy, a to vždy na základě představ a požadavků zákazníka. V nabídce máme ...

Naše společnost se zabývá výrobou a montáží skleněných prvků. Dodáváme celoskleněné dveře a sprchové kouty na míru. Nabízíme kování na sklo a další komponenty.

Tesařské práce Montáž - sádrokartonové konstrukce - dřevěné podlahy Výroba a montáž - střešní okna

Montáž a oprava: -ústřední topení. Rozvod: -venkovní a domovní plynovody. Maloobchod: -plynařský materiál -topenářský materiál -kotle -elektrokotle -radiátory -armatury -plastové rozvody.

Společnost Podlahářství PRESTIGE s.r.o. má mnohaleté zkušenosti v podlahářství, poskytují odbornou konzultaci, zaměření prostoru, a poté vyhotovení návrhu i samotná realizace.

Stavební firma: - výstavba RD na klíč - rekonstrukce bytových prostor - rekonstrukce nebytových prostor - zámečnické práce - rekonstrukce bytových jader - montáž garážových vrat [KRUŽÍK] - realizace obkladu a dlažeb - zateplování objektů.

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Práce: -podlahářské -lina a koberce.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně.

Firma poskytuje na úseku zeměměřičských činností následující služby: 1. Katastr nemovitostí 2. Projekce, stavebnictví, inženýrská geodézie 3. Pozemkové úřady 4. Města, obce, úřady, podnikatelské subjekty

On-line prodej a kamenná prodejna kovaných prvků pro výrobu plotů, bran, mříží, nábytku, zábradlí. Zastupujeme značku Rikfer. Nabízíme kovářské polotovary, špice, probíjené a kované tyče, kliky, klepadla, zvony, svícny. Provádíme zámečnické práce. Realizace občanských, bytových a průmyslových staveb.