Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Provádění zemních prací strojem JCB. Výstavba vodovodů i kanalizací, prodej vodoinstalačního materiálu. Odvoz a likvidace fekálií.

Služby, práce: -truhlář -zakázkový selský nábytek.

Jsme firma zabývající se kamenickými pracemi. Výroba, sestavování: - nové pomníky - urnové pomníky, jedno a dvojhroby. Naše další činnosti : - opravy pomníků - zhotovení písma (zlacení, stříbření) - žulové desky určené do koupelen a kuchyní - žulové schody a desky na grilování. Podnikatel ukončil činnost 01/2010. Nyní ...

Provozovna zrušena. - Geotechnika - GEODÉZIE

Truhlářství, podlahářství

Stavební firma: -výkopové práce(zemní práce) rypadlo-nakladač FIAT-KOBELCO. Stavební činnost. Dodávka, montáž: - voda, topení, plyn (vodoinstalace) rozvody potrubí plastu, oceli a mědi - prodej materiálu. Elektroinstalace: -kabelové vedení, domovní rozvody, hromosvody, venkovní a pouliční osvětlení, průmyslové rozvody..atd.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Zednictví