ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Odborně provádíme instalatérské práce pro domácnosti i malé provozy, topenářské práce, plynařské práce, strojní čištění odpadů a drobné opravy v domácnosti. Tradice rodinné firmy se datuje od roku 1991. Zaručujeme kvalitu řemeslných prací, ochotu a nízkou cenu. Volejte pohotovostní servis na tel. č .775 662 367.

Realizace zdvojených podlah, systémových, mobilních a zvukově izolačních příček, přestavitelných a pohyblivých stěn.

Společnost se na profesionální úrovni zabývá prováděním zemních prací, demolicí, stavebními službami.

Léčba kamene... - Krystalizace podlah z mramoru a vápence - Renovace lesku mramorových a žulových dlažeb - broušení, leštění, voskování, ... - Čištění a hloubkové mytí přírodního a umělého kamene - Ochrana a impregnace žuly, mramoru a vápence

Pokládka, renovace a broušení dřevěných podlah. Renovace parket: - parkety patří k podlahám, které působí vždy příjemně a jejichž vzhled dokáže zaujmout. Přes dobrou údržbu však dochází k opotřebovávání parket a ke změně vzhledu a za určitý čas přijde ke slovu renovace parket. Renovace parket neslouží jen k obnově celé podlahy, ale ...

Nonstop - havarijní výjezdy - provádíme veškeré sklenářské práce. Zasklíváme výlohy, dveře, okna, izolační a bezpečnostní skla. Instalace zrcadel, vitríny, skla kalená a pochozí.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Provádíme veškeré práce horolozeckou technikou: - mytí oken - čištění okapů - opravy fasády - nátěry fasády - opravy střech - nátěry střech - prořezávání stromů a rizikové kácení - montáže reklam - zábrany proti ptactvu - postřiky proti ptactvu - zábrany proti sněhu - mytí tlakovou vodou - mytí fasády.

Pokládka parket, mozaiky i prken. Broušení a lakování podlah. Pokládka plovoucích podlah laminátových, dřevěných i korkových.

Zabýváme se prováděním veškerých prací souvisejících s realizací střešních krytin.

Služby: - zateplení, zateplování: - budov - panelových domů - sanace lodžií na klíč včetně lešení a klempířských prvků.

Provádíme vyklízení bytů, sklepů, půd, garáží, domů, nebytových prostor jako jsou kanceláře, výrobní i obchodní prostory. Dále nabízíme bourací práce s likvidací, jako je například odstranění starého bytového jádra apod. a skartace dokumentů pro firmy včetně skartace datových nosičů.

Nabízené stavebnické práce: - Fasády - klasické i zateplené - Komplexní stavby na klíč - Střechy - sedlové i rovné - Sanační práce - včetně statického zajištění - Zednické prace - Sádrokartonářské práce - Dlažby - včetně zámkových - Natěračské práce - Zámečnické práce.

Výroba filmových, televizních a výstavních dekorací - kompletní služby: - hrubá stavba - tesařské práce - truhlářské práce, výroba detailu a rekvizit - speciální štukatérské práce - plastiky a artefakty - malířské práce - zámečnické práce. Výroba modelů: - přesné modely pro filmy, trikové natáčení, výstavy atd. - funkční modely ...

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme stavby z kamene, kamenické práce. Realizujeme stavby kamenných sklepů a sklípků, kamenné ploty, kamenné zdi a ploty, opěrné zdi a zídky, suché kamenné zídky, schody z kamene nebo jejich obložení, kamenné klenby a podezdívky, cesty a chodníky z kamene, dlažby a štípané obklady, zahradní grily a krby, obezdění krbových vložek zahradní ...

Velkoobchod a maloobchod se svítidly: - prodej osvětlení - elektromontážní práce.

Kominictví. Kominické práce - vložkování komínů, revize kouřových cest.

Služby: - malířské a natěračské práce - povrchová úprava podkladů v interiérech a exteriérech a kompletní rekonstrukce.

Provádění malířských, natěračských, zednických a sádrokartonářských prací.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Naše firma se zabýva montaží sádrokartonů a odhlučnění bytů.

BP Parket plus spol.s r.o. nabízí: - výroba na zakázku - pokládka parket a plovoucích podlah - renovace parket, schodů, teras a balkonů - údržba a čištění podlah (úklidové práce) - vestavěné skříně na míru - plovoucí třívrstvé dřevěné podlahy - plovoucí laminátové podlahy - plovoucí korkové podlahy.