ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výkon zeměměřických činností

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize a zkoušky tlakových nádob stabilních - revize a zkoušky parních a horkovodních kotlů bez omezení výkonu - odborné prohlídky kotelen

Elektroinstalační práce Služby: - elektroinstalace - hromosvody - průmyslové montáže - zabezbečovací systémy - domácí telefony a další.

Instalatérské a topenářské práce: - montáž nových rozvodů a stoupaček - montáž regulátoru tlaku vody pro dům i byt - montáž vodních filtrů a vodoměrů - opravy a úpravy vodovodů - čištění kanalizace - kompletní montáž topení včetně osazení.

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.

Údržbářské práce: - instalatérské - elektrikářské - zámečnické - zednické.

Naše firma provádí veškeré zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce a to na území Prahy a Středočeského kraje. Preferujeme kvalitu práce a spokojenost zákazníka. Po dohodě zdarma přijedeme a navrhneme vhodné řešení. Dále zajišťujeme práce: - topenářské - malířské - elektrikářské - instalatérské

Služby: - tapetování - malířské služby

Provádíme lakýrnické a malířské práce, ale především se věnujeme renovaci historických oken a dveří.

Služby: - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - stavební práce - stěhovací práce.

Služby: - výroba a dodávky RTG technologie vč.montáže - podlahové kanálky, Pb dveře, Pb okna a rámy, stropní držáky a konstrukce - kompletní výstavba RTG pracovišť - zámečnictví - stavební práce

Veškeré vodinstalatérské a topenářské práce

Kamenictví: - kamenné náhrobky - obložení z kamene na schody, obklady, dlažby, parapety - kuchyňské linky z kamene (včetně stolařských prací) - koupelnové desky - krby, sloupy - lampy, vázy, mísy z přírodního kamene - bytové doplňky - psací soupravy.

Geodetické práce - geometrické plány - vytyčování hranic - zaměřování podkladů pro projekt - věčná břemena - vytyčování staveb

Zabýváme se montáží alarmů JABLOTRON do bytů, domů i rozsáhlých firemních objektů. Pomůžeme vám také s jejich servisem a připojením na pult centralizované ochrany.

Projektování plynovodů, vodovodních a kanalizačních sítí. Projektujeme také plynová odběrná zařízení. Zajišťujeme geodetická zaměření.

Služby: - pravidelné a výchozí revize elektroinstalace - pravidelné a výchozí revize hromosvodů - elektrorevize ručního nářadí a spotřebičů se šňůrovým přívodem dle ČSN 331600 a 331610 - opravy případných závad z revizí - konzultace při návrhu elektroinstalace v novostavbách, bytech apod. - renovace nevyhovující elektroinstalace - montáž, ...

Služby: - správa veškerých tepelných zařízení - zajištění provozu a správy tepelného zařízení - školení obsluhy kotelen a výměníkových stanic - odborné prohlídky a revize tepelného zařízení - nepřetržitá havarijní služba 24 hodin - měření emisí tepelného zařízení - rekonstrukce kotelen - topenářské práce

Činnost: - instalatérské, topenářské a plynařské práce

Výroba především šatních skříní jak vestavěných, tak klasických. Dalšími produkty jsou kuchyňské linky, obývací stěny, botníkové sestavy, knihovny, postele, psací stoly a další nábytkové variace.

Elektromontážní práce: - elektroinstalace nízkého napětí - elektrorekonstrukce domů, bytů a bytových jader - zajišťování revizních zpráv - odstraňování závad po revizi - opravy a údržba elektroinstalace - opravy, montáž a údržba domácích telefonů a zvonků - odstraňování havárií a poruch.

Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - kurzy lezení na horolezecké stěně - školení bezpečnosti práce

Nabízíme: - práce truhlářské - práce tesařské - pokládky podlah a vše, co se dřevem souvisí.