ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavbní činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zemní práce - zpracování projektkové dokumentace.

Stavební činnost - základové desky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domů, pasivní domy, dřevostavby - pokrývačské práce - zateplování.

Činnost - zemní a výkopové práce - demolice a demoliční práce.

Realizace a rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - izolační práce.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - bourací a demoliční práce - zednické práce.

Práce: - malířské - tapetářské - lakýrnické - natěračské

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské - pasířské

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - skříně

Stavební činnost - bytová výstavba, stavba rodinných domů - průmyslová výstavba, staveby pro zemědělství - rekonstrukce objektů - demoliční práce.

Dodávka - železobetonové montované konstrukce hal a skeletů Projekční činnost

Prodej, pokládka: - podlahy dřevěné, laminátové - PVC

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a činžovních domů - zateplení objektů - zednické práce - sádrokartonářské práce - klempířské a zámečnické práce.

Projektujeme, dodáváme a montujeme: Tepelná čerpadla Pardubice Solární systémy Větrání s rekuperací Topné systémy Klimatizace a chlazení Chrudim

Jsme moderní technologická společnost, která patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. Špičková úroveň v oblasti kvality, spolehlivosti, odbornosti a zkušenosti je výsledkem systematického vývoje společnosti od rou 1991. O d té doby jsme postupně rozšiřovali portfolio svých činností díky vlastnímu růstu ...

Kominictví, práce: - kominické - vložkování, čištění komínů.

Prodej, e-shop, montáž, servis - elektroistalační materiál - spínače, zásuvky - rozvaděče - svítidla, světelné zdroje - spojovací materiál - domácí spotřebiče - domovní telefony - kamna, topné panely - nářadí. Elektroinstalační práce - servis vzduchotechnických, klimatizačních jednotek i elektroinstalací.

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Stavební firma Výstavba a rekonstrukce kanalizačních přípojek a stok. Provádění zemních a výkopových prací.

Činnost: - topenářské práce - zednické, obkladačské práce - malířské, natěračské práce - podlahářské práce - rekonstrukce bytů - údržba objektů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví

Zakázkové truhlářství, výrobky dle Vašich návrhů.