ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Tepelné a chladové izolace potrubních rozvodů UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožární izolace potrubí VZT. Veškeré povrchové úpravy včetně oplechování. Pasivní požární ochrana budov.

Provádíme: - opravy a izolace plochých střech, včetně rekonstrukcí - vodotěsné izolace základů - pokrývačské práce - izolace tepelné a zelené střechy - klempířské práce - nátěry plechových střech - horolezecké práce - hromosvody - odborné a znalecké posudky, projekty.

Prodej, maloobchod, montáž: -střešní, izolační a bazénové technologie.

Stavební činnost a provádění všech typů izolací, zaměřeny na revitalizaci bytových respektive panelových domů včetně dodávek a montáže lodžií, se získáním státních dotací.

Projekty: - projektové dokumentace - jednání s úřady - územní rozhodnutí.

Podlahoviny pro bytovou a komerční výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku.

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce Truhlářské práce Úklidové služby Výškové práce Drobné stavební práce.

Společnost se specializuje na výstavbu inženýrských sítí, komunikací a pozemních staveb a je schopna zajistit pro všechny druhy realizovaných staveb vlastními silami inženýrskou činnost i veškeré geodetické práce související se stavební činností. Svým širokým rozsahem činnosti zajišťuje společnost komplexní plnění požadavků stavebníků v ...

Prodej, montáž, kontrola a oprava přenosných i pojízdných hasicích přístrojů, zařízení pro zásobování požární vodou, požárně bezpečnostních zařízení, revize, elektrospotřebičů a hromosvodů vyškolenými a kvalifikovanými pracovníky. Činnost odborně způsobilé osoby v PO a prevenci rizik.

Prodej: - hutní materiál: - I, U, L profily - armovací sítě a dráty - jackly - plechy - plochá ocel - kruhová ocel - pletiva. Zámečnické práce.

Geodetické a kartografické práce: Měřické práce -zaměření staveb a terénu (účelová mapa) polohopisné a výškové zaměření. Zeměměřické práce v katastru nemovitostí: -vytyčování hranic pozemků -geometrické plány: -pro rozdělení pozemku (ke kupní smlouvě, pro vklad do KN - katastru nemovitostí) -pro vyznačení budovy do KN (ke kolaudaci, ke ...

Truhlářství - výroba skříní a kuchyní na míru - výroba koupelnového nábytku, kancelářského nábytku, teras, dveří.

Malířské a lakýrnické práce. Natěrači a malíři pokojů, malířské práce, nátěry fasád, dřevěných a železných konstrukcí, lakování oken, dveří, zárubní a radiátorů, malování bytů, rodinných domků, kanceláří, strhávání tapet, malujeme i velké komerční objekty, obchodní domy.

Dodávka, opravy - průmyslové syntetické lité podlahy - hydroizolace střech, balkonů, teras a kopulí - lité podlahy

Zahradnické práce: - návrhy - realizace - údržba. Údržba: - trávníků, trávníky - zahrad, zahrady - zeleně, zeleň - zeminy, zemina, zemin - okrasných keřů, okrasné keře - ovocných stromů, ovocné stromy. Další služby: - kácení stromů - sekání travnatých ploch - péče o trávník - další práce dle přání zákazníka. ...

Suchý – Service zajišťuje prodej a servis tepelných čerpadel (vzduch-voda), chladící techniky a velkokuchyňského zařízení. Dále se věnuje elektroinstalacím (montáž) a zabezpečovací technice (prodej, montáž, servis). Prodáváme tepelná čerpadla WWBC, bezplatně Vám zpracujeme cenovou nabídku i s prohlídkou místa. Tepelné čerpadla ...

Oprava, servis, prodej: - plynové kotle - elektro-akumulačního kotle - kotle na tuhá paliva.

Dodávka a montáž dřevoplastových teras - dřevoplastové terasy a paluby - hydroizolace teras, střech i koupacích jezírek.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Prodej: - instalatérský materiál.

Elektromontážní práce, elektroinstalace - revize elektrických instalací a hromosvodů - revize elektrických přípojek.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Autojeřábnické práce - práce autojeřábem AD 14 na podvozku Liaz.

Práce, služby: - rekonstrukce - výškové práce - malování, malířské - klempířské práce - demolice

Práce: - hydroizolace střech - hydroizolace plochých střech.

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - rekonstrukce