ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Provádíme: topenářské práce, zámečnícke práce.

Speciální stavební činnosti - sanace betonových konstrukcí Vysokopevnostní betonové zálivky Hydroizolace a izolace Ochrana betonových konstrukcí Inženýring a autorský dozor Technické poradenství Diagnostika Návrhy řešení a zpracování technologických postupů

Stavební činnost - základy staveb Výkopové práce Zámkové dlažby - chodníky Stavební činnost - kanalizační přípojky.

Montáž izolace: -stavby -střechy -jímky -bazény. Rekonstrukce: -střešní pláště.

Výroba vnitřních dveří všech typů. INTEGRA v.d. PRAHA – výrobce interiérových dřevěných dveří nejvyšší kvality. Dle návrhu Vašeho architekta, vyrobíme dveře tak, aby se staly součástí jednotného firemního designu Vaší administrativní budovy včetně požárního provedení: - objektové dřevěné dveře nejvyšší kvality - na míru konkrétní ...

Kompletní natěračské práce celá ČR Kompletní malířské práce celá ČR

Převozy věcí do 1t Montáž - tepelné izolace Montáž - sádrokartony Zajištění pokládky - obklady - dlažby - podlahy Rekonstrukce - podkroví

Provádíme výškové prace za pomoci horolezecké techniky. - Tlakové mytí, opravy, a nátěry fasád a střech - Zábrany proti ptactvu, trny a sítě - Montáže pomocí horolezecké techniky - Mytí oken ve výškách - Čištění, nátěr a instalace okapů - Demoliční práce - Výškové konstrukce – čištění, tmelení a nátěry - Odklízení sněhu a ...

Dovoz a distribuce systémů stavebních hmot. Izolace a rekonstrukce staveb. Pokládka obkladů a přírodního kamene.

Otevíráme všechny zabouchnuté dveře. Naši pracovníci dokážou odemknout nejen zámky u bytových dveří, ale také u trezorů a aut. Mimo nonstop pohotovost nabízíme i běžné zámečnické služby.

Provádění instalatérských a topenářských prací.

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Kompletní stavební činnost Drobné montážní práce Vodoinstalační práce

Montáž - elektrické zařízení do 1000 V Revize - elektrické zařízení do 1000 V Hromosvody - revize - opravy - montáž Servis - elektrické zařízení (do 1000 V) Speciální měření energetických veličin záznamovým zařízením

Stavební práce Zprostředkovatelská činnost Úklidové služby

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce.

Jeřábnické práce - pronájem jeřábu. Provádíme montážní stavební a výškové práce, manipulaci s těžkými břemeny. Sídlo Praha Letňany.

Firma OMEGA 99 spol. s r.o. je stavební společnost, která vznikla v roce 1990 a během své činnosti se zaměřila na tyto hlavní činnosti: - dodávky podlah z litého terazza - teraca - dodávky umělého vyklepávaného kamene - dodávky prefabrikovaných dílů z terazza - inženýring (vedení staveb).

Malířské práce Tesařské práce Truhlářské práce Rekonstrukce - provozovnykompletní interiérové práce Úklidové práce Výškové práce Opravy fasád - stavební práce - kompletní interiérové práce.