ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Geodetické práce - geometrické plány - zaměření a vytyčení hranic - zaměření a vytyčení staveb

Prodej a montáž - vertikální a horizontální žaluzie Prodej a montáž - plastová, hliníková, dřevěná okna - plastové dveře, protipožární dveře a okna, - vnitřní a venkovní parapety Prodej a montáž - zimní zahrady, fasády, lité podlahy, - omítky strojní sádrové, schody betonové, - lité podlahy.

Provádíme rekonstrukce i novostavby. Děláme mykologické průzkumy a projekty..

Demolice Obkladačské práce Stavby a rekonstrukce - domy na klíč Zednické práce.

Kompletní úklidové práce Výškové práce Rekonstrukce - objekty

Všestranný řemeslník a stavař se specializací na koupelny, bytová jádra a kompletní rekonstrukce bytů. Odborné vzdělání a přes 20 let praxe, vlastní firma 10 let (rekonstrukce více než 200 koupelen a 30 bytů, také celé rodinné domy).

Rámování Sklenářské práce Výroba - izolační dvojskla s teplou hranou Broušení nožů, nůžek, řetězů mot. pil, Kácení stromů, zpracování dřeva,

Lakýrnické práce Malířské práce Renovace van

Firma se dlouhodobě zabývá širokým spektrem činností v oblasti ekologie: - průzkumné a sanační prác - biodegradace v odpadních systémech - čištění: - plochy, jímky, nádrže, potrubí .

Stavebnictví, stavební firma. Stavby, výstavba rodinných domů. Zateplení fasád, střech i v programu Zelená úsporám a Program. Firma Hutník StavTrade s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001.

Nabídka zámečnických, lakýrnických, malířských a úklidových prací, montáže sádrokartonu, dodávek plastových oken a dveří.

Pokládka litých a průmyslových podlah. Výroba a prodej syntetických podlahovin, polymerbetonových prvků, inženýrského kamene a měřicích přístrojů.

Zabýváme se zejména stavební činností, prováděním novostaveb, rekonstrukcemi a adaptacemi a to včetně památkově chráněných objektů. Provádíme též demolice objektů.

Geologická konzultační a realizační společnost se zaměřením na poskytování služeb v oblasti životního prostředí s následujícím základním spektrem činností: - proces nápravy ekologických zátěží a havárií - hydrogeologické průzkumné a posudkové práce - geologický průzkum při zakládání staveb - monitoring vod, zemin a odpadů - odpadové ...

Nabízíme kompletní řešení slaboproudých síťových technologií pro administrativní, průmyslovou a obchodní sféru.

Montáž - zabezpečovací systémy LAM Montáž - protipožární systémy Elektroinstalační a elektromontážní práce - stavební dozory v oblasti elektromontáž - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace Montáž - hromosvody Stavební dozory (řemesla) Profylaxe - záložní zdroje UPSopravy - ...

Nabídka zednických prací, projektování či inženýrské a realitní činnosti.

Naše společnost působí na českém trhu od roku 1992. Od roku 1996 byla zřízena vlastní prodejna plynových spotřebičů, instalačních a topenářských materiálů. DALŠÍ NABÍZENÉ SLUŽBY: - poradenská činnost v problematice plynárenství - zajištění dokladů potřebných k plynofikaci Vašeho objektu - vypracování projektové dokumentace ( plyn, topení ...

Výškové práce - výškové montážní práce pomocí horolezecké techniky Klempířské práce i na zakázku - výměny starších klempířských prvků - laťování Dodávka - klempířské výrobky Montáže tašek

V oblasti energetiky a elektromontáží nabízíme: - zpracování projektových dokumentací, včetně inženýrské činnosti, zajištění ÚR a Sř - poradenskou a konzultační činnost - montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení NN, VN do 35 kV vč - výstavba venkovních vzdušných a kabelových vedení NN, VN do 35 kV vč - ...

Pokládka a renovace - dřevěné podlahy - plovoucí podlany - parkety - obklady