ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: -truhlářské drobné-při pokládání. Pokládání, prodej, dovoz, instalace: -korek -koberce -kobercové čtverce -linoleum-PVC* -laminátové a dřevěné lamely: -plovoucí podlahy -parkety nové i repase.

Natěračské práce Malířské práce

Lakýrnické práce Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce - elektrorevize Zateplování fasád panelových domů Výměna - okna - dveře Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní stavební činnost Zednické práce Štukatérské práce.

Instalace a revize - hromosvody - možnost horolezecké techniky Výškové práce možnost horolezecké techniky - rodinné, činžové a panelové domy - kulturní památky - školy - komíny Montáž - zábrany proti ptactvu.

Projekce, dodávky, montáž, prodej: -interiérové přestavitelné příčky -celoskleněné stěny a příčky -celoskleněné zábradlí -celoskleněné koupelny.

Návrhy, výroba a montáž: - kuchyňské linky - nábytek na zakázku - vestavěné skříně. Výtvarné návrhy: - kuchyní a nábytku na zakázku. Komplexní dodávka kuchyňských linek včetně spotřebičů, obkladů, podlah a vodo-, elektro- a plynoinstalačních prací Kuchyňské linky ergonometrické, na míru, záruka 2 let. Rekonstrukce ...

Distribuce - stavební chemie Sanace betonové konstrukce - hydroizolace Distribuce - stavební materiály Pokládka - průmyslové podlahy Rekonstrukce - betonové konstrukce

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Sádrokartonářské práce Stavební práce

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Montážní firma. Specializujeme se na: - topení, voda, podlahové vytápění - čištění kanalizace v objektech - rekonstrukce stoupaček.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

Rozvody topení Opravy - kanalizace Rozvody vody (vnitřní, venkovní)

Naše firma vznikla v roce 1995. Provádíme kompletní dodávky stavebních prací a stavby na klíč, tzn. dle projektové dokumentace. Vyřídíme vše potřebné od vytvoření projektu přes stavební povolení, stavební dozor při samotné realizaci až po kolaudační řízení. Můžeme Vám nabídnout i provedení prací jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické ...

Naší hlavní náplní je údržba a obsluha plynových kotelen a výměníkových stanic, ale máme na starosti i malá zařízení, dokonce i kanceláře s etážovým topením a závěsným kotlem.

Malířské práce Kamenosochařské práce Štukatérské práce

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Stavební firma. Provádíme: -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce obchodů a kancelářských prostor -rekonstrukce a modernizace bytů -rekonstrukce koupelen -opravy fasád a rekonstrukce střech -parketové podlahy -rekonstrukce kotelen. -veškeré instalatérské a topenářské práce ...

Poskytování instalace plynu, topení, vody a kanalizace včetně revize plynových zařízení.

Zabýváme se výrobou i montážemi podlahových krytin, plovoucích podlah a parket.

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.