ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Nonstop - havarijní výjezdy - provádíme veškeré sklenářské práce. Zasklíváme výlohy, dveře, okna, izolační a bezpečnostní skla. Instalace zrcadel, vitríny, skla kalená a pochozí.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Provádíme veškeré práce horolozeckou technikou: - mytí oken - čištění okapů - opravy fasády - nátěry fasády - opravy střech - nátěry střech - prořezávání stromů a rizikové kácení - montáže reklam - zábrany proti ptactvu - postřiky proti ptactvu - zábrany proti sněhu - mytí tlakovou vodou - mytí fasády.

Pokládka parket, mozaiky i prken. Broušení a lakování podlah. Pokládka plovoucích podlah laminátových, dřevěných i korkových.

Zabýváme se prováděním veškerých prací souvisejících s realizací střešních krytin.

Služby: - zateplení, zateplování: - budov - panelových domů - sanace lodžií na klíč včetně lešení a klempířských prvků.

Provádíme vyklízení bytů, sklepů, půd, garáží, domů, nebytových prostor jako jsou kanceláře, výrobní i obchodní prostory. Dále nabízíme bourací práce s likvidací, jako je například odstranění starého bytového jádra apod. a skartace dokumentů pro firmy včetně skartace datových nosičů.

Nabízené stavebnické práce: - Fasády - klasické i zateplené - Komplexní stavby na klíč - Střechy - sedlové i rovné - Sanační práce - včetně statického zajištění - Zednické prace - Sádrokartonářské práce - Dlažby - včetně zámkových - Natěračské práce - Zámečnické práce.

Výroba filmových, televizních a výstavních dekorací - kompletní služby: - hrubá stavba - tesařské práce - truhlářské práce, výroba detailu a rekvizit - speciální štukatérské práce - plastiky a artefakty - malířské práce - zámečnické práce. Výroba modelů: - přesné modely pro filmy, trikové natáčení, výstavy atd. - funkční modely ...

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme stavby z kamene, kamenické práce. Realizujeme stavby kamenných sklepů a sklípků, kamenné ploty, kamenné zdi a ploty, opěrné zdi a zídky, suché kamenné zídky, schody z kamene nebo jejich obložení, kamenné klenby a podezdívky, cesty a chodníky z kamene, dlažby a štípané obklady, zahradní grily a krby, obezdění krbových vložek zahradní ...

Velkoobchod a maloobchod se svítidly: - prodej osvětlení - elektromontážní práce.

Kominictví. Kominické práce - vložkování komínů, revize kouřových cest.

Služby: - malířské a natěračské práce - povrchová úprava podkladů v interiérech a exteriérech a kompletní rekonstrukce.

Provádění malířských, natěračských, zednických a sádrokartonářských prací.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Naše firma se zabýva montaží sádrokartonů a odhlučnění bytů.

BP Parket plus spol.s r.o. nabízí: - výroba na zakázku - pokládka parket a plovoucích podlah - renovace parket, schodů, teras a balkonů - údržba a čištění podlah (úklidové práce) - vestavěné skříně na míru - plovoucí třívrstvé dřevěné podlahy - plovoucí laminátové podlahy - plovoucí korkové podlahy.

Návrh, zprostředkování a montáž: - tepelná izolace - chladová izolace - hluková izolace - protipožární izolace - izolace vzduchotechniky. - stavební klempířské práce. Nabízíme vám služby v oblasti izolací kotelen, výměníkových stanic, tepelných kolektorů, potrubních mostů, horizontálních a vertikálních rozvodů UT, TUV a sanity v ...

Provádíme: - elektromontáže - revize elektrických zařízení - servis elektrických kotlů.