ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Poskytování služeb v oblasti instalace vzduchotechniky a vzduchotechnického potrubí.

Vypracovávání geologických průzkumů. Zajištění geologických prací, těžebního servisu i ekologických služeb

Služby: - stavební činnost - izolační materiály a výrobky - stavební činnost - elektrická instalace - stavební činnost - technické zařízení budov.

Fasády: - komplexní zajištění rekonstrukcí panelových domů - sanace betonových konstrukcí - zateplování stavebních objektů - fasády. Zateplovací systém: - zateplovací systém TexColor B1 - kvalitativní třída A dle CZB - zateplovací systém TexColor A2 - kvalitativní třída A dle CZB -zateplovací systém montovaný. Fasádní ...

Provádění rekonstrukcí potrubí, oprav kanalizací a odstraňování usazenin z potrubí vysokotlakým vodním paprskem.

Zabýváme se pokrývačskými, klempířskými a malířskými pracemi.

Služby: - zajištění těžké a nadrozměrné přepravy nákladů návěsovými podvalníky Goldhofer do 40 t - silniční i terénní nákladní přeprava sypkých materiálů vozidly Scania - zemní práce stroji Caterpillar - čištění komunikací - prodej kameniva a písku. Firma TEDA byla založena v červnu roku 1992. Už od našeho vzniku jsme se specializovali ...

Služby, práce: - veškeré zednické práce - obklady, dlažby - omítky - strojní omítky - štuky malba - betonové potěry, lité betony - samonivelační stěrky podlah - zateplení fasád, polystyren, minerální vata - kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra - stavba domů - možnost zajištění plastových oken a dveří a další.

Projekce v oboru elektro. Zpracování veškeré projektové dokumentace ze všech oblastí silnoproudé i slaboproudé elektrotechniky. Realizace všech stupňů projektů.

Poskytování vodoinstalatérství, topenářství, elektrického čištění domovních odpadů a kanalizace.

Geodetické a kartografické práce: - zpracování geometrických plánů pro parcelaci územních celků - zpracování geometrických plánů dokončených staveb - zpracování podkladů pro projekty - vyhotovování mapových děl - zpracování majetkoprávních elaborátů k územnímu řízení - zpracování vytyčovacích výkresů koordinačních situací - ...

Prodáváme parkety: dřevěné, laminátové, třívrstvé a sportovní podlahy, koberce (i přírodní), PVC, linoleum, korek, ochranné polymerové nátěry, mořidla, brusivo Klingspor, stavební chemii Uzin a Pallmann. Nabízíme poradenství, montáže a renovace.

Distribuci výrobků SALTEK zajišťuje výhradně obchodní organizace SALTEK TRADE. SALTEK je česká firma specializující se na vývoj a výrobu přepěťových ochran. Výroba je organizována podle certifikovaného systému řízení jakosti a kvality ISO 9001. V roce 2001 jako první elektrotechnická firma v České republice získal SALTEK certifikát ...

Naše firma se specializuje na projektování silnoproudých elektrických zařízení a digitální zpracování projektů v oboru elektro. V případě ručně zpracovaných podkladů je možno je převést do digitální formy.

Provádění bouracích, zednických, štukatérských či malířských prací. Nabídka mytí oken či rekonstrukcí bytů, rodinných domů a chalup.

Sklenářské práce. Zasklívání lodžiíí.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Práce: - malířské - lakýrnické - fládrování.

Služby: - demoliční práce - bytová výstavba.

Provádíme hydroizolace plochých střech a spodních staveb, tepelné izolace plochých střech.