ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Zakázkové truhlářství Roman Schuster Praha – naše zakázkové truhlářství vyrábí schodiště, kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek. Zakázkové truhlářství pro zákazníky zejména z regionu Praha střední Čechy kompletně vyrábí nábytek na zakázku: schodiště, kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek. Dále vyrábíme okna (eurookna), interiérové dveře a ...

Dodávky a elektromontáže silnoproudých a slaboproudých zařízení, zkoušky, revize, servis, údržba, projekty. Dodávky "na klíč" i dílčí. Dodávky elektrotechnického materiálu.

Elektrické instalace. Elektroinstalace, elektroinstalační práce: - opravy, revize, kompletní dodávky a montáž elektro - slaboproud: - domácí telefony, zvonky - silnoproud: - bytové rozvody - průmyslové rozvody, včetně revizí.

Dveře, okna, podlahy a kompletní realizace interiérů. VZORKOVNY: Mezi Školami 10, Praha 5 Konopištská 5, Praha 10

MIPA-elektro s.r.o. je firma nabízející profesionální elektrikářské služby, a to jak pro jednotlivce i domácnosti, tak i pro firemní klientelu. Nabízíme Vám: - telefonickou či osobní konzultaci - technickou podporu při realizaci, spolupráci při řešení možných problémů - společnou návštěvu místa instalace a následný návrh optimálního ...

Společnost s ručením omezeným HRDLIČKA vznikla jako jedna z prvních soukromých geodetických kanceláří v ČR počátkem roku 1990. S postupným rozvojem se nám podařilo dosáhnout špičkového technického vybavení a zároveň přejít, jako jedni z prvních v ČR, ke komplexnímu digitálnímu zpracování geodetických prací. Služby: - dokumentace správců ...

Provádíme veškeré stavební dokončovací práce. Rekonstrukce domů a bytů na klíč. Malířské a lakýrnické práce. Specializace na repase oken a dveří. Oprava a nátěr historických i novodobých fasád. Montáž sádrokartonů a minerálních podhledů. Dodávka a montáž silikonového těsnění včetně frézování drážky.

Monolitické betonové konstrukce, skelety, hrubé stavby objektů, průmyslové podlahy, opěrné zdi, zakládání staveb, stavby na klíč, rekonstrukce budov

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Výstavba obchodních objektů, obchodních jednotek, prostor, prodejen a obchodních interiérů řetězcových nákupních center. Realizace obchodních interiérů, bytových komplexů, půdní vestavby, výrobní haly a dalších průmyslových a administrativních objektů. Stavby na klíč obchodních objektů a prostor: - návrhy designu - zpracování projektové ...

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Nabízíme dodávky, odborné montáže, rekonstrukce i opravy slaboproudých systémů. Jedná se zejména o zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, zvonky, telefonní ústředny, počítačové sítě, docházkové systémy, ozvučovací systémy a ostatní slaboproudé montáže.

Zasklívání balkonů a lodžií, výroba a montáž žaluzií.

Služby: - zakázková výroba nábytku - čalounické práce - zpracování 3D návrhů interiéru - montáže - doprava. Výroba: - nábytek - vybavení interiérů: - veřejných - společenských - obchodních - kancelářských - bytových.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - nátěry a opravy fasád - průmyslové podlahy - projektování průmyslových a občanských staveb - průmyslová a bytová výstavba na klíč - průmyslové demoliční práce - rekonstrukce budov, bytů, historických budov, občanské a bytové výstavby - sanace fasád - zateplování fasád včetně ...

Provádíme tyto práce: - výstavby rodinných domů - rekonstrukce bytů, kanceláří a nebytových prostor - bytová jádra - půdní vestavby - zámková dlažba - rekonstrukce lodžií - rekonstrukce koupelen - sádrokarton - příčky, podhledy - YTONG - příčky - zednické práce - obklady, dlažby, štukování, omítky, betonování - ...

Dodávky kompletních plochých a sedlových střech.

Komplexní servis Praha v oborech: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - opravy kotlů. Běžné opravy a havárie. Rekonstrukce a opravy všech rozvodů. Nonstop dispečink - bezplatná linka.

Projektová kancelář - měření a regulace pro vytápění a klimatizaci budov, fotovoltaické systémy, elektro silnoproud, elektro slaboproud – EZS, EPS, CCTV, přístupový systém, strukturovaná kabeláž, telefony...

Poskytování znaleckých posudků. Revize a montáž elektrických zařízení a sítí.

Opravy, čištění, prodej a instalace: - plynospotřebičů i starých typů PO35, PO37x, WG125 - topidel Gamat - kotlů Mora. Prodej náhradních dílů.

Nabízíme sádrokartonářské práce, kazetové podhledy, zateplování i nátěry fasád a dekorativní fasádní profily.

Provádíme opravy redukčních, pojišťovacích a uzavíracích ventilů i odvaděčů kondenzátu. Nabízíme další topenářské práce.