ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební firma: - rekonstrukce koupelen, bytů - zednické práce - malířské práce - montáže sádrokartonů.

Služby a servis v oblasti instalací technického zabezpečení budov TZB - topenářské práce - instalatérské práce - montáž a servis vzduchotechniky, chlazení - elektroinstalační práce. Stavební činnost - výstavba na klíč - rekonstrukce - zemní práce.

Stavební práce: - odstraňování staveb - změny staveb - výkopové práce - kanalizace - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonstrukce - výtahové věže, výtahy, zábradlí, strojovny - výškové práce - malířské a natěračské práce. Reklamní a mediální činnost: - indoor i outdoor reklama - televize, rozhlas - tiskové služby.

Jsme firma zabývající se montáží klimatizací, tepelnými čerpadly a vzduchotechnikou. Opravíme Vám i lednice. Opravy a servis ledniček, opravy a servis mrazniček, opravy a servis mrazáků, opravy a servis amerických chladniček. Autorizovaný záruční a pozáruční servis ledniček, chladniček, mrazáků a amerických ledniček. Whirpool, Beko, ...

Zednické a obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader - obklady koupelen.

Podlahářství, podlahářské práce - pokládání koberců, linolea a PVC - lištování a ostatní doplňkové práce. Prodej a pokládka koberců, PVC, lina.

Stavební činnost - zateplování fasád rodinných domů - bytová výstavba - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen a bytových jader - obkladačské práce - malířské práce.

Služby: - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kompletní realizace interiéru - nábyteku na míru - montáž kuchyňských linek a nábytku - údržba zeleně, stříhání keřů, kácení stromů - správa a údržba nemovitostí - nonstop havarijní služba – topení, voda, plyn, kanalizace - vyklízení a úklid ...

Práce: - plynařské - plynoservis - montáž, revize, servis plynových spotřebičů.

Zemní práce Landsinger - zemní, demoliční a bourací práce - výkopy, základy staveb - nákladní autodoprava - přeprava, rozvoz a odvoz materiálů.

Elektroinstalační práce: - revize elektro - elektronická požární a zabezpečovací signalizace - domovní telefony, společné televizní antény, satelity - kabeláž, wifi pokrytí, internetová telefonie - přístupové docházkové systémy, kamerové systémy - měření a regulace, elektrické vytápění - veřejná osvětlení. Nad Přehradou 407 Praha 10 - ...

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - montáž tepelných čerpadel, solárních systémů.

Činnost: - jeřábnické práce - zapůjčení autojeřábu Práce: - zemní - demolice. Služby: - nákladní autodoprava.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - elektroinstalace

Kominictví: - revize komínů - čištění komínů - opravy a vložkování komínů - návrhy a realizace nových komínových systémů. Protipožární ochrana: - servis a revize hasicích přístrojů - revize protipožárních dveří - revize protipožárních klapek - revize protipožárních ucpávek.

Stavební činnost: - rekonstrukce - bytová a nebytová výstavba - odvlhčování staveb

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce.

Činnost: - návrh, výroba, montáž kovové mechanismy - konstrukce, stavba a oprava mechanismů, lodí, pohonů, strojů - výroba vrata, brány, schody

Činnost: - projektování a výstavba hromosvodových soustav - pravidelné revize

Výroba požárních schodišť, kontejnerů, kovových konstrukcí a zábradlí. Zámečnické práce.