ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace, chodníky - pozemní stavby - demolice. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje: - traktorbagr, smykový kolový nakladač, otočné kolové rýpadlo, Tatra 815.

Dodávka, stavba: - železobetonové monolitické konstrukce: - stropy, patky, sloupy, výtahové šachty - bazény, ploty.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - obklady, dlažby - stavební řezivo - zdící materiály - střešní krytiny. Stavební práce: - hydroizolace střech, teras, spodních staveb - podlahové vytápění - topenářské práce - podlahářské práce - montáž střech.

Prodej, distribuce, servis a zabezpečovací zařízení proti vloupání - pevné a digitální telefonní linky - kamerové systémy a záznamová zařízení - dveřní komunikátory včetně automatického otevírání - docházkové, přístupové a vyvolávací systémy. Prodej a distribuce - drogistické zboží - hygienické potřeby - čistící ...

Zeměměřičské služby. Sídlo: Ivančická 580 199 00 Praha 9 - Letňany

Jeřáby, autojeřáby: Silniční motorová doprava.

Tepelné a chladové izolace potrubních rozvodů UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožární izolace potrubí VZT. Veškeré povrchové úpravy včetně oplechování. Pasivní požární ochrana budov.

Provádíme: - opravy a izolace plochých střech, včetně rekonstrukcí - vodotěsné izolace základů - pokrývačské práce - izolace tepelné a zelené střechy - klempířské práce - nátěry plechových střech - horolezecké práce - hromosvody - odborné a znalecké posudky, projekty.

Prodej, maloobchod, montáž: -střešní, izolační a bazénové technologie.

Stavební činnost a provádění všech typů izolací, zaměřeny na revitalizaci bytových respektive panelových domů včetně dodávek a montáže lodžií, se získáním státních dotací.

Projekty: - projektové dokumentace - jednání s úřady - územní rozhodnutí.

Podlahoviny pro bytovou a komerční výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku.

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce Truhlářské práce Úklidové služby Výškové práce Drobné stavební práce.

Společnost se specializuje na výstavbu inženýrských sítí, komunikací a pozemních staveb a je schopna zajistit pro všechny druhy realizovaných staveb vlastními silami inženýrskou činnost i veškeré geodetické práce související se stavební činností. Svým širokým rozsahem činnosti zajišťuje společnost komplexní plnění požadavků stavebníků v ...

Prodej, montáž, kontrola a oprava přenosných i pojízdných hasicích přístrojů, zařízení pro zásobování požární vodou, požárně bezpečnostních zařízení, revize, elektrospotřebičů a hromosvodů vyškolenými a kvalifikovanými pracovníky. Činnost odborně způsobilé osoby v PO a prevenci rizik.

Prodej: - hutní materiál: - I, U, L profily - armovací sítě a dráty - jackly - plechy - plochá ocel - kruhová ocel - pletiva. Zámečnické práce.

Geodetické a kartografické práce: Měřické práce -zaměření staveb a terénu (účelová mapa) polohopisné a výškové zaměření. Zeměměřické práce v katastru nemovitostí: -vytyčování hranic pozemků -geometrické plány: -pro rozdělení pozemku (ke kupní smlouvě, pro vklad do KN - katastru nemovitostí) -pro vyznačení budovy do KN (ke kolaudaci, ke ...

Truhlářství - výroba skříní a kuchyní na míru - výroba koupelnového nábytku, kancelářského nábytku, teras, dveří.

Malířské a lakýrnické práce. Natěrači a malíři pokojů, malířské práce, nátěry fasád, dřevěných a železných konstrukcí, lakování oken, dveří, zárubní a radiátorů, malování bytů, rodinných domků, kanceláří, strhávání tapet, malujeme i velké komerční objekty, obchodní domy.

Dodávka, opravy - průmyslové syntetické lité podlahy - hydroizolace střech, balkonů, teras a kopulí - lité podlahy

Zahradnické práce: - návrhy - realizace - údržba. Údržba: - trávníků, trávníky - zahrad, zahrady - zeleně, zeleň - zeminy, zemina, zemin - okrasných keřů, okrasné keře - ovocných stromů, ovocné stromy. Další služby: - kácení stromů - sekání travnatých ploch - péče o trávník - další práce dle přání zákazníka. ...

Suchý – Service zajišťuje prodej a servis tepelných čerpadel (vzduch-voda), chladící techniky a velkokuchyňského zařízení. Dále se věnuje elektroinstalacím (montáž) a zabezpečovací technice (prodej, montáž, servis). Prodáváme tepelná čerpadla WWBC, bezplatně Vám zpracujeme cenovou nabídku i s prohlídkou místa. Tepelné čerpadla ...

Oprava, servis, prodej: - plynové kotle - elektro-akumulačního kotle - kotle na tuhá paliva.

Dodávka a montáž dřevoplastových teras - dřevoplastové terasy a paluby - hydroizolace teras, střech i koupacích jezírek.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Prodej: - instalatérský materiál.