ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zabýváme se pokládkou zámkové a žulové dlažby. Výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků a parkovišť. Vypracování návrhu realizace a cenové nabídky zdarma.

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Zateplování panelových a činžovních domů. Rekonstrukce společných prostor bytových objektů. Zámečnická výroba.

Výroba a instalace venkovních a interiérových zábradlí, schodišť, lávek, bran a dalších ocelových konstrukcí. Nabídka zámečnických prací.

Prodej stavebního materiálu: - izolační materiály - nářadí - tepelné izolace - geotextilie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Provádění: - vodotěsné izolace. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC folie - geotextilie - asfaltové výrobky - střešní doplňky - pracovní ...

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Zednické, dlaždičské a obkladačské práce. Montáže sádrokartonu.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Autorizovaný servis: - plynová zařízení. Čištění: - kanalizace. Vodoinstalační práce.

Stavební společnost EVEN s.r.o. realizuje kompletní stavby a zemní práce. Bytové a rodinné domy na klíč, nebo jejich části (základové desky, vyzdívky, strojní omítky, atd.), kompletní ZTV (zemní práce, kanalizace, komunikace, zámkové dlažby). Autodoprava.

Montáž a opravy sádrokartonu, tepelné a akustické izolace, rekonstrukce bytových jader, zednické a obkladačské práce.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Tondach.

Geodetická kancelář. Geodezie: -účelové mapy velkých měřítek, -vytyčení a zaměření skutečného provedení staveb, hranic pozemků, -dokumentace stavebních objektů, -geometrické plány, -digitální zpracování dat.

Stavební, zednické, obkladačské, malířské a instalatérské práce.

Montáž osvětlení. Elektroinstalační práce. Výroba - elektrická energie.

Služby: - hydrogeologické práce - geogetické práce - posuzování vlivů na životní prostředí - ekologické audity

Montáž, revize a servis - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - samostatné televizní okruhy CCTV - přístupové systémy ACS

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Prodej, montáž, servis spotřebičů značky JUNKERS. Poradenství v oblasti topení, plyn. Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Výměna : - kotle - autorizovaný servis Junkers - spotřebiče JUNKERS.

Služby - pokládka nových podlah včetně přípravy podkladů Prodej, montáž, opravy, rekonstrukce - široký sortiment podlahových krytin, jejich dodávka a odborná montáž - dřevěné masivní podlahy - vlysy, parketové dílce, prkna - povlakové krytiny - vinylové dílce - PVC krytiny - koberce - přírodní linoleum a korkové podlahy - plovoucí ...

Střechy: - montáž všech druhů krytin na rodinné domy, továrny, haly - zhotovení, opravy rovné střechy, živičné pásy, Sicaplan, PVC* Alcorplan - nástřik polyuretanu - pokládka Bramac, Eternit, Bitumelové šindele, pálené a betonové tašky, falcované střechy .

Stavební firma - kompletní služby od projektu po revizi - průmyslové i bytové instalace - kompletní rekonstrukce a veškeré instalatérské, malířské práce, elektroinstalace.