ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářské práce -topenářské -klempířské -pokrývačské -zámečnické -vodoinstalatérské

zajištění instalatérských, topenářských, sklenářských, elektrikářských, truhlářských, zahradnických prací.

Kominické služby Údržba a čištění - komíny vložkování komínů - poradenství v oboru kominictví, posudky a kolaudace spalinových cest - člen Společenstva kominíků ČR

Služby: - dodavatel výkopových, zemních a demoličních prací - pomoc při realizaci malých, středních i rozsáhlých projektů v těchto oblastech. Působíme po celém uzemí ČR.

Výroba a prodej obalů pro: - potravinářství - farmaceutický průmysl - spotřební zboží - reklamní účely.

Geodetická a obchodní činnost: - geometrický plán - účelovou mapu - kompletní zabezpečení geodetických prací na stavbě - posudek pro soudní jednání - zajištění výpisu z katastru nemovitostí. Za dobu trvání firmy máme zkušenosti: - z vytyčování stavebních objektů - ze spolupráce při přípravě montáže - s vypořádáváním vztahů ...

Pokládka a prodej podlah - Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy, klasické a exotické parkety, pvc, vinil, marmoleum, koberce, korek. Vyrovnání podkladu, měření vlhkosti betonových a anhydritových podlah. Renovace parket.

Společnost INSET s.r.o. se od roku 1991 profiluje jako spolehlivý a operativní partner investorů, projektových organizací a dodavatelů staveb.

InService je moderní společností zabezpečující havarijní servis, opravy a údržbu technického vybavení budov, plošně po celém území České a Slovenské republiky a dále lokálně v Budapešti. Společnost Inservice zajišťuje 24 dodin denně 365 dní v roce havarijní službu, servisní práce, opravy, pravidelné preventivní prohlídky a revize, v ...

Stavební práce: -odvhlčení objektů. -sanace zdiva. -rekonstrukce budov. -rekonstrukce koupelen. -podlahářské práce.

Dřevostavby, zateplování domů.

Provádíme nátěry a renovace dveří, euro oken a nábytku. Dále nabízíme veškeré nátěry nebo nástřiky a renovace trezorů. Zabýváme se i fládrování dveří, nábytku a renovace trezorů.

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

Služby: - montáž suchých interierových technologií - sádrokartony - minerální podhledy - příčky - podlahy - vybavení a kompletace interiérů - stavby na klíč

Provádíme veškeré kominické práce: - vložkování komínů - stavební opravy komínů a kouřových cest - výměna a instalace komínových lávek - revize a kolaudace spalinových cest s použitím kamery - autorizované měření účinnosti malých zdrojů do 200kW

Nabízíme služby v oblasti vložkování, stavby třísložkových komínů, revize, odkouření od kondenzačních a turbo kotlů a autorizovaného měření.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Kompletní zateplení fasád kontaktními i bezkontaktními systémy.