ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Instalatérství, zámečnictví a topenářství. Služby rozvodu plynu, odpadů a tepla.

Voda, topení, kanalizace a plyn. Služby pro byty i domy.

Truhlářství a podlahářství do kanceláří a restaurací.

Výroba plotů, madel, zábradlí a vrat.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové haly - výrobní a zdravotní provozy. Rekonstukce staveb. Opravy památek. Zateplování budov, renovace fasád.

Nabídka projektových a elektroinstalačních prací v oborech silnoproudé elektrotechniky, slaboproudu, EPS a EZS a inteligentních budov EIB/KNX, Foxtrot Návrhy a dodávky fotovoltaických elektráren.

Profil činnosti - vysoké napětí. Návrh, poradenství, prodej, nákup, servis: Transformátory - olejové - suché zalité pryskyřicí - distribuční - měničové, usměrňovačové - trakční - pecní - speciální. Trafostanice - plechové - betonové. Měřící transformátory - proudu - napětí - kombinované. Svodiče ...

Projekty elektro: -silnoproud -vnitřní, průmyslové, domovní, venkovní rozvody -slaboproud -vytápění -hromosvody.

Projekce, montáž: - silnoproud - elektroinstalace

Provádíme posouzení a ohodnocení staveb, oprav a rekonstrukcí, stavební rozpočty a kalkulace. Provozujeme energetické poradenství. Provádíme vysušení vlhkých zdí, odstranění plísní v bytech. Nabízíme zatepelní staveb a bytů ultratenkým izolačním nátěrem

Chytrá instalace - divize: realizuje chytré domy a inteligentní elektroinstalace pro hotely, kancelářské budovy a ostatní provozovny. nejběžněji řídící systém ovládá vytápění, ventilace a bezpečností systém. Prostřednictvím vizualizace můžete ovládat svůj dům odkudkoli ve světě i z mobilu. ELPRAMO: Provádí elektroinstalační práce, ...

Malířství, lakýrnictví a tapetářství.

Opravy a montáž kabelových konfekcí a konektorů.

Opravy a rekonstrukce staveb. - rodinné domy na klíč - zateplování a pokrývačské práce - demoliční práce - autorizovaný stavební dozor.

Čištění kanalizací, prohlídky a znalecké posudky, revize.

Instalatérství a elektroinstalace.

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.