ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Řešení pro životní prostředí. Hodnocení vlivů, krajinné plánování. Pedologie a geologie. Zahradní architektura a aplikovaná ekologie.

Výstavba optických, metalických a hybridních sítí, servis a komplexní řešení softwate. Slaboproudé rozvody TV, bezpečnostní, datové a hlasové.

Elektromontážní práce Výroba - stylové a řídící rozvaděče Projekce - elektrická zařízení

Požární rozvody Kotelny - výměníkové stanice Projektové dokumentace Topenářství montáž - topné systémy - ústřední a podlahové vytápění Prodej - instalační materiál - kotle - otopná tělesa Bourací práce - sanitární systémy - vodovodní rozvody v rodinných, bytových domech i průmyslových ...

Stavební práce: -zateplování fasád -strojní omítání -rekonstrukce -lití podlah -montáž sádrokartonů -obkladačské práce Stavba, výstavba: -rodinné domy Prodej stavebnin: -obklady a dlažby -izolace -sádrokartony -plastová okna -PU pěny -silikony, akryláty, lepidla -omítkové směsi

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce byty a kanceláře Tapetářské práce Rekonstrukce interiérů.

Řemesla, služby - výškové práce - zámečnické práce - natěračské práce

Technické konzultace a poradenství - difuzně otevřené konstrukce dřevostaveb - výstavby nových objektů na bázi dřeva dřevostavby - konstrukce podkroví - rekonstrukce a modernizace staveb na bázi dřeva - technologie výroby dřevostaveb a její optimalizace - závady a poruchy konstrukcí na bázi dřeva Prodej ...

Truhlářské práce - dveře - dřevěná schodiště a zábradlí - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny.

Nákladní doprava Výroba - stavební kámen - obklady - dlažby Prodej stavebního materiálu.

Truhlářství, podlahářství

Elektroinstalace, instalatérství a montáž sádrokartonu.

Řezbářské práce, restaurování, umělecký truhlář. Zakázková výroba.

Realizace a rekonstrukce koupelen a bytových jader. Rozvod vody a kanalizace.

Zednické a výkopové práce. Pokládka dlažby, štuky, zateplování fasád.

Rozvody topení Prodej vybavení do koupelen, pákové baterie, toalety, sprchové kouty

Stavební a realizační činnost. Pokládáme a instalujeme: - vodovodní a kanalizační řády a přípojky - plynovod - ekologické stavby - zemní práce. Prodej trubkových systémů, střešních žlabů a technických výlisků.

Zámečnické a svářečské práce.

Malířství, tapetářství, lakýrnictví. Natěračské práce. Opravíme a renovujeme: - fasády - dveře - okna - kovové konstrukce. Tvorba venkovní reklamy a polepování aut.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Vysušování vlhkého zdiva Certifikovaný výrobek. Izolace vlhkého zdiva pomocí chrom-niklových desek. Používáme desky se zámky.

Stavební firma Kreistav nabízí práce: zemní, bourací (bourání), demolice, monolytické, tesařské, zednické a malířské práce + komunikace..

Výstavba a rekostrukce - střešní konstrukce -střechy na klíč