ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - pokrývačské a klempířské práce - oprava a rekonstrukce střech

Geodetické práce: -geometrické plány-vyhotovení -vytyčení vlastnických hranic -zpracování dokumentace geodetické pro komplexní pozemkové úpravy, důlně-měřické -inženýrská geodézie -zaměřování a vytyčování stavby, inženýrské sítě -účelové mapy velkých měřítek -měření hloubek sonarem -tvorba GIS, MIS -digitální modely terénu a ...

Zemní a výkopové práce, vodovodní a kanalizační sítě.

Vyroba, dodávky: -jímky -přečerpávací šachty včetně vybavení -bazény -bazénová technologie Stavební práce, zemní práce, kontejnerová přeprava materiálů.

Kompletní zemní a výkopové práce za pomocí vlastního vozového a strojového parku / traktorbagry, pásové otočné bagry, bobík, nakladač, multicar s vymenými nástavbami, kropící vůz Liaz, podvalník 30 t pro přepravu těžké mechanizace, sklápěče vč.sklápěcích přívěsů, nákladní vozidla s kontejnerovými nosiči - s celk.hm.od 7 - 15 t. Sanace. Zavážení ...

Služby: -zakázková kovovýroba -lavičky, vrata, oplocení, pařáky, čekárny, zahradní nábytek -oprava zemědělských strojů -doprava Avií.

.Obkladačské a zednické práce, pokládka vnitřních i venkovních dlažeb, rekonstrukce koupelen

Velkoobchod, maloobchod, montáž: -podlahové krytiny DLM*, GERFLOR -sportovní povrchy.

Činnost: -komplexní řešení automatizace a regulace průmyslových a výrobních procesů -projekce a dodávka systémové elektroinstalace budov a objektů.

Pokládka, položení: -podlahová krytina.

Práce: -topenářské -instalatérské. Montáž klimatizace.

Zemní práce. Demolice a bourání kladivem.

Služby: -opravy a montaž plynových spotřebičů. Práce: -topenářské.

Stavební práce: -drobné úpravy interierů.

Práce: -vodoinstalatérské -plynařské -topenářské -elektroinstalační -půdní vestavby -rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Stavební práce a montáže. Dodávka a montáž: - koupelny na klíč - keramické obklady a dlažby - zámkové dlažby - plovoucí podlahy - zateplování budov - půdní vestavby - zednické práce - plastová okna a dveře - Salamander včetně stavebních úprav. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader - bytů.

Stavební firma: -stavby komplexní -odtraňování staveb -rekonstrukce.

Výroba, prodej: -stylový nábytek.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -komplexní stavby -demolice -zemní práce. Projekční činnost. Jeřábnické práce. Autodoprava: -nákladní.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek kancelářský, bytový, do prodejen, restaurací.

Práce: -tesařské -truhlářské práce -pokrývačské. Realizace staveb RD.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -mechanické čištění kanalizací.