ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Sádrokartonářské práce.

Činnost - zednické práce - zateplování fasád.

Pan Vlastislav Toula se primárně zabývá zemními pracemi, terénními úpravami, demoliční činností nebo také údržbou zahrad. Dále poskytujeme služby v oblasti nákladní autodopravy a zajistíme přistavení velkoobjemového kontejneru. Mimo jiné u nás můžete zakoupit písek, drť či kačírek. Sídlíme v obci Čerčany, okres Benešov. Práce, služby: - zemní ...

Práce: - instalatérské - čištění kanalizace - topenářské.

Stavební práce: - hrubé stavby - zednické práce.

Práce: - zednické - malířské - obkladačské.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -montáž střešních oken.

Stavební firma Kompozit spol. s r.o. - specializace na průmyslové podlahy ze syntetických pryskyřic lité a stěrkové, podlahové systémy. Epoxidové a polyuretanové stěrkové i lité podlahy. Podlahy do garáží, servisů, obytných a exkluzivních prostor shouroomů atd.

Tesařství, výroba: - pergoly - dřevostavby

Služby: - zemní a výkopové práce - odvoz hlíny, suti a odpadu - dovoz písku, betonu

Činnost: - pokládka zámkové dlažby - stavební činnost

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce

Služby: - výškové práce - opravy fasád na historicky cenných objektech - štukatérské práce

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Činnost: - kovoobrábění - kovovýroba - strojní zámečnictví

Geodetická kancelář Jaroslav Lízner poskytuje komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie. Provádíme veškeré vytyčování z oblasti inženýrské geodézie, geometrické plány, geodetické zaměření skutečného provedení staveb a také polohopisné a výškopisné plány. Pomůžeme Vám i při dalším jednání s katastrálním úřadem. Naše kancelář sídlí na adrese ...

Jsme geodetická firma zabývající se službami v oblasti katastru nemovitostí a výstavby. Specializujeme se na vytyčování vlastnických hranic lesních pozemků.

Sanace a reprofilace železobetonových konstrukcí.

Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, revitalizace objektů - zateplování budov - inženýrská činnost - návrhy interiérů.