ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Firma zaměřující se na montáže a revize silnoproudu i slaboproudu.

Prodej, maloobchod: -keramické obklady a dlažba zastoupení italské firmy: MAJORCA, BISMANTOVA, T&T*, SAICIS českých výrobců: Rakovnické keramické závody, Chlumčanské keramické závody, a.s.

Úpravy interérů a exteriérů. Provádí: -malířské práce -lakýrnické práce -fasády, štěrkování omítek -montáž sádrokarton -dřevěné obložení -těsnění dveří, oken -montáže, demontáže všeho druhu.

Práce: -malířské -lakýrnické -obnova dveří a interiéru systémem VARIOPAINT, COLORFLEK, AQUAROLL. -imitace dřeva.

Prodej instalační materiál: -kotel ÚT** Modratherm-Therm -otopná tělěsa Radik Univa -armatury závitové přírubové -zásobníkové ohřívače vody -potrubí ocel, plast, měď -tvarovky železo, plast, měď -pojišťovací a regulovací armatury -expanzomaty a vše další. Montáže a rekonstrukce: -kotelny -horkovody a parovody ...

Výstavba: -střešní konstrukce -půdní vestavby -rekontrukce krovy -sádrokartóny -pergoly -obklady -střešní okna -střešní krytiny. Dodávka: -lešení -bednění. Izolace -tepelná.

Práce: -stavby budov a rodinných domů RD** -rekonstrukce a přístavby -obklady -dlažby. Služby: -poradenská činnost -projektová činnost včetně vyřízení stavebního povolení.

Kompletní truhlářská zakázková výroba včetně montáže a dopravy, vlastní kuchyňské studio. Dle přání zákazníka vyrobíme na míru: -kuchyňské linky včetně instalace a prodeje elektrických spotřebičů -nábytek: -dětský, koupelnový, ložnice, obývací stěny, předsíňové stěny, stoly, židle, vestavěné skříně -interiéry na klíč -vybavení ...

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Výškové práce prováděné horolezeckou technikou: -klempířské -zednické -demoliční -pokrývačské -natěračské -montáže reklamy konstrukce vzduchotechnika.

Elektro-prodej: -spotřebiče pro domácnost. Splátkový prodej.

Služby: -vyrábíme eurookna i ostatní dřevěná okna, dveře, podlahy, schodiště a nábytek na míru -dále nabízíme pergoly, okenní parapety, kazetové stropy a vestavěné skříně -výroba i montáž na klíč.

Služby: -nátěry fasády věže jeřáby konstrukce -montáže -kácení stromy -spárování panelové domy. Izolace: -hydroizolace ploché střechy.

Stavební firma: -stavební práce, rekonstrukce -zemní práce -výstavba přípojek -inženýrské sítě

Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Výroba: -sklopná lůžka -vestavěné skříně na míru. Práce: -kovářské -zámečnické -svářečské.

Služby: -soustřeďuje na realizaci rovných střech -generální opravy, nátěry, oplechování -zateplení a zelené střechy.

BENSL spol. s r.o. - betonové monolitické schody. Výroba betonových monolitických schodů na zakázku. Schody s neomezenou životností, pro jakoukoliv stavbu. Snadná a rychlá výroba, možnost dalších úprav (obložení). Elegantní a prakticky nezničitelné schody.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Truhlářství. Renovace: -kuchyňské linky -bytové dveře.

Výroba a montáž: -krovy -vazníky -pergoly -zahradní domky dle zadání -střešní krytina -podlahy -palubky (obložení).

Prodej: -stavebniny kompletní stavební materiál KERATHERM, POROTHERM, YTONG, zdící materiál -veškeré izolace ORSIL, ROKWOL polystyren fasádní, polystyren podlahový -dlažby zámková dlažba BEST. Pokrývačské práce, pokrývačská firma: -střešní krytina KM** BETA, BRAMAC -veškeré pálené krytiny TONDACH, ...

Velkoobchod, maloobchod: - sklo. Sklenářské práce.