Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kamenictví. Práce: -kamenické.

Vodoinstalatérské, topenářské práce.

Elektroinstalace. Výstavba: - zařízení NN a VN - trafostanice. Nástrojárna. Výroba: - rozvaděče. Oprava: - elektromotory - elektrospotřebiče.

Prodej, montáž: - instalatérské potřeby.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek a bytové doplňky kuchyňské linky, kancelářský nábytek, okna, dveře, samonosná schodiště, obklady, obložení schodů. Výroba, montáž: -vestavěné skříně.

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Práce: - malířské - lakýrnické - podlahářské. Služby: - půjčovna lešení.

Stavební firma - stavební práce

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodejní sklad: -sádrokartony KNAUF -tepelné izolace ORSIL, POLYSTYREN, THERMOLAN -střešní okna VELUX -zateplovací fasádní systém MULTI THERM -barevné omítky -fasádní barvy -interiérové barvy HET -stavební lepidla a maltové směsi -hydroizolační a parotěsné folie -kazetové podhledy ...

Výroba stavebně truhlářská (výroba oken, dveří) Silniční nákladní doprava.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - malířské - natěračské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Činnost, revize: - plynařské práce - revize plynu, propan-butan. Servis, oprava, instalace: - sporáky - průtokové ohřívače - podokenní a komínové topidlo.

Činnost: - podlahářské - stavební dokončovací práce. Dodávka, montáž: - podlahové krtytiny - koberce, PVC, linolea - plovoucí a dřevěné podlahy - vyrovnávání podkladu - samonivelační systémy.

Výroba: - vrata, mříže, - ploty, stojany na kola - ocelové profily Nabídka montáže bezpečnostních dveří, zámků a kování

Zahrada a krajinářská tvorba zakládání zeleně - zakládání veškeré zeleně včetně hrubé a jemné modelace terénu střešní zahrady - kompletní založení extenzivní, intenzivní střešní zahrady, položení podkladních a vegetačních vrstev vodní plochy - zakládání malých vodních ploch a vodotečí, koupacích rybníků, stavební -připravenost pro ...

Elektrikář - elektrikářské práce

Montáže i údržba - elektroinstalace a veřejné osvětlení

Autoservis - oprava, servis automobilů Zámečnictví -zámečnické práce

Zakázková výroba: - nábytek -okna, oken -dveře, dveří - schodiště - stolař, truhlář