Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Tesařské práce Úklid - půdní prostory Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Solární systémy Tepelná čerpadla Topenářství - podlahové topení Vodoinstalatérství

Klempířství Pokrývačské práce

Projekce a poradenství - elektroinstalace Poskytuje - komplexní služby v oblasti elektroinstalačních prací na klíč včetně revizí, projekce, poradenství a realizací Prodej, maloobchod, montáž a servis - centrální vysavače HUSKY

Výškové práce Pokrývačské práce

Elektroinstalační práce - revize

Strojní čištění kanalizací Vodoinstalatérské práce - tlakové čištění kanalizací

Tesařské práce - výroba pergol

Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Výroba, prodej: - truhlářská výroba - EURO okna - dveře - schody.

Provádíme: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce, modernizace - stavební práce - kácení stromů. Práce: - obklady, dlažby - zednické - sádrokartonářské - malířské - podlahářské

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - malířské - natěračské - lepení polystyrenových desek - montáž suchých staveb - stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky - komplexní dodávky staveb. Specializace na střechy.

Instalatérské a topenářské práce. - montáž rozvodů - rozvody a čištění kanalizace Solární systémy.

Provádíme: - zasklívání lodžií, teras, zimních zahrad.

Provádění úklidu po řemeslnících (malířích): -mytí oken a výloh -úklid interiérů -protiskluzová úprava podlah. -hlídání dětí -žehlení Telefon:325614944 na záznamník. Braunstein Václav provádí práce: -zednické -pokrývačské všeho druhu včetně břidlice -pokládání linolea PVC a koberců -lepení korku -nátěry střech.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Práce: -instalatérské -plynařské -topenářské Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -nářadí

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Truhlářství: - restaurování a prodej starožitného nábytku.

Nabízí: - veškeré stavební práce, rekonstrukce, opravy, - obkladačské a natěračské práce, - sádrokartonářské práce, - tesařské práce.

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.