Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - půjčovna minibagrů - půjčovna zemní mechanizace - zemní a bourací práce - kontejnerová doprava - kontejnerová doprava s hydraulickou rukou - dodávková přeprava

Vysprávky, oprava: - komunikace, silnice - výtluky - překopy - asfaltové povrchy Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava, kontejnerová přeprava - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace, stroje Autoservis, pneuservis Kovanice 169

Zabývá se zakázkovou výrobou nejen atypického nábytku na míru, ale i kompletní dodávkou interiérů pro domácnosti a firmy. Naše zakázkové truhlářství Vám nabízí truhlářské výrobky vysoké kvality jak z umělých materiálů (laminované desky) bez povrchové úpravy, tak z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou.

Realizujeme požadavky a představy zákazníků v mnoha souvisejících odvětvích. Stavíme dřevostavby a nízkoenergetické a pasivní dřevěné domy, a to včetně střech a klempířských prací. Vyrábíme a montujeme zahradní stavby na míru - pergoly, dřevěné domky, dětská hřiště. Pracujeme i v náročných podmínkách. Zaměstnáváme profesionálně vyškolené odborníky ...

Práce: - elektroinstalatérské - montáž elektonické zabezpečovací systémy - instalace optických, telefonních sítí.

Práce: - klempířské - pokrývačské - hydroizolace plochých, šikmých střech.

Práce: - jeřábnické: - autojeřáb Tatra 148 - AD20 - autojeřáb PV3S - AD080.

Malířské a natěračské práce - malování bytů, malování pokojů, restaurací, hotelů, obchodů a kancelářských prostor.

Pokrývačské práce - opravy a montáže kompletních střech - tesařské práce - pokládka střešní krytiny.

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - interiérové dveře - schody.

Služby - opravy domácích čerpadel. Kovoobráběčství a zámečnické práce.

Velkoobchod, projekce: - veřejné osvětlení - interiérové osvětlení.

Činnost: - zemní práce - demolice staveb

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař, stolařské - truhlář, truhlářské. Výroba: - kuchyňské linky - okna, dveře - obklady, podlahy, schody, zábradlí, plovoucí podlahy - atypické zakázky.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zateplení budov - opravy fasád - anhydritové podlahy - zemní práce.

Prodej řeziva - hranoly, fošny, prkna, palubky, OSB desky, latě, palivo. Řemesla - truhlářské práce - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - rizikové kácení stromů - výškové práce. Výroba - dřevostavby - zahradní nábytek - pergoly, altány.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - čištění kanalizace tlakovou vodou - revize kanalizace videokamerou.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů na klíč - výstavba bytových domů na klíč - kompletní dodávka všech typů střech - rekonstrukce - lité anhydritové podlahy firmy KVK - zámkové dlažby - obklady a dlažby - parketové podlahy - palkony a terasy - ruční a strojní omítky - sádrokartony - fasádní systémy včetně ...

Provádí: Elektroinstalační práce Nymburk, Poděbrady Rekonstrukce elektřiny Elektroinstalace Elektronická zabezpečovací a požární signalizace Kamerové systémy, systémy kontroly vstupu Telekomunikační systémy Slaboproudé rozvody, datové sítě Poradenství, projekce, montáž, servis, revize. Činnost firmy SIGONA spol. s r. o. jsou ...