Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Revize a montář el.instalace.

Návrh, výroba, montáž, renovace: - kuchyňské linky - nábytek - schodiště - obklady stěn a podhledů.

sklenářství, výroba vitrín, zrcadla na míru, ploché sklo, broušení skla, akvária, terária,

Prodej dřevocementových tvárnic Izoblok a provádění staveb na klíč. Aplikace průmyslových podlah a samonivelačních stěrek.

Služby: -betonové podlahy -rodinné domy, bytové domy -strojní pokládání a hlazení betonového potěru -dopravování betonové směsi pomocí speciální techniky -anhidritové podlahy

Stavební, zednické práce a rekonstrukce bytů a domů, obklady a dlažby

Ariset - Stavební společnost. Zabýváme se kompletní realizací staveb od počátečních architektonických návrhů přes vypracování kompletní stavební dokumentace až po finální realizaci zakázky. Nezabýváme se jen stavbou nových budov (včetně přípravy území), ale také renovací, sanací a modernizací budov starších. Jádrové vrtání diamantovou ...

Podlahářské práce: - parkety, korek, dřevěnné, plovoucí, laminátové podlahy: - pokládka, renovace - rekonstrukce, oprava - broušení, lakování parket - čištění, údržba, kartáčování.

Elektroinstalace. Elektromontážní práce: - silnoproud - hromosvody - rodinné domy, byty - průmyslové elektroinstalace.

Náš výrobní program je zaměřen na kovovýrobu: - výroba konstrukcí (hal, přístřešků…) a jejich opláštění - veškeré zámečnické práce - výroba mříží, zábradlí a plotové prvky - kovoobrábění: soustružení (do průměru 650mm a délky 3m), frézování, broušení (na kulato, na plocho), vrtání - stříhání plechů (tloušťky do 3 mm) renovace ...

Služby: - malířské a lakýrnické práce.

Zajištění likvidace stavebních a jiných odpadů. Bezplatný pronájem kontejnerů na stavby. Zemní práce, terénní úpravy a demolice budov. Prodej sypkých materiálů (štěrk, písek, zemina) a recyklátů. Autodoprava kontejnerová. Nakládání s odpady: - sběr, třídění, svoz a přeprava odpadů do místa zneškodnění či dalšího využití. Zemní ...

Provádíme revize elektroinstalací do 1000 V, pracovních strojů, elektrického ručního nářadí, elektrických spotřebičů nebo ochrany před bleskem - hromosvodu. Montáže a údržbu elektroinstalací.

Prodej, pokládka: - koberce - korek - pvc - plovoucí podlahy (laminátové a dřevěné na klíč).

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Studnařské práce: - vrtání průměr 120-150 mm. Studnařství.

RENOVA nabízí: - malování bytů, kanceláří a fasád (včetně zateplení) - lakování okeních rámů, dveří a kovových konstrukcí - renovace starobylých místností - rekonstrukce bytů - kompletní rekonstrukce bytových jader - demontáž stávajícího bytového jádra - odvozu a likvidace stavebního odpadu - bezplatná konzultace, zaměření a ...

Prodáváme: - písek - štěrk - okrasné kačírky různých velikostí - kvalitní zahradní zeminu s dovozem. Provádíme: - výkopy základových pasů - zemní a demoliční práce - terénní úpravy zahrad a pozemků na klíč. Autodoprava, kontejnery, výroba zahradní zeminy.

Hydroizolace železobetonových konstrukcí - včetně sanace, průmyslové podlahové systémy

Kamenictvívýroba z přírodního kamene - schody - parapety - pomníky - pomníkové díly Kamenická výroba - pomníky - pomníkové díly Kamenická výroba - parapety Kamenická výroba - schody

Elektroinstalační práce Prvky slunečního zastínění na elektrický pohon žaluzie, rolety Prvky slunečního zastínění na elektrický pohon (markýzy)

Fasády Opravy památkových budov - fasády Pokládka - zámkové dlažby Stavby na klíč - rekonstrukce Střechy na klíč