ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba nábytku. Truhlářské zakázkové práce.

Elektromontáže, elektroopravy: -bytová a průmyslová elektroinstalace. Projekce, opravy, revize, provádění periodických revizí včetně sledování termínů a následné odstranění závad: -elektrická zařízení -hromosvody. Prodej a montáž vytápění, topení: -přímotopné i akumulační elektrické -podlahové -regulace vytápění a ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské pozink, plasty, měď* -kanalizace -rozvody plynu zemní plyn, propan butan. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -plynové a olejové kotle WOLF, IMERGAS a ostatní značky. Kanalizace. Havarijní služba NONSTOP 736480310: -opravy ústřední topení voda -instalatérské práce. Maloobchod, ...

Tesařství, truhlářství Práce: -tesařské -truhlářské -sádrokartonářství -postřik proti dřevoškůdcům.

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: -okna, okno -kazetové dveře -dřevěné schody -různé atypické prvky.

Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce. Sváření: -elektrickým obloukem -poloautomatem CO2. Výroba a montáž: -otevírání oken u skleníků (možnost nastavení teploty). Výroba: -skleníky.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Elektroinstalační práce: -kompletní dodávky, revize a přihlášky -přípojky NN -úpravy el.rozvaděčů -elektrické vytápění, topení.

Výškové práce: -čištění budov pomocí horolezecké techniky.

Práce: -elektrikářské -stavební -zámkové dlažby -fasády -oplocení.

Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektrikářské.

Stavební činnost Zednické práce.

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Podlahářské práce(podlahové krytiny), sadrokartonářské práce, malování, zateplení domů.

Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -elektromontáže -elektroinstalace -zemní práce

Instalatérské práce: -rozvody plyn, voda, topení, odpady -menší stavební práce.

Elektroinstalační práce: -instalace hromosvodů -revize elektro, plyn -správa a údržba nemovitistí -výroba tepla -přihlášky k odběru.

Provádíme strojní sádrové omítky, fasády a jejich zateplení, další stavební práce dle dohody.

Provádění stavebních, zednických, elektroinstalačních a instalatérských prací, dodávky rd na klíč, rekonstrukce objektů a staveb.