ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zakázková výroba: -eurookna a dveře -podstatné zimní slevy -stavební truhlářství.

Autolakýrnické a lakýrnické práce.

Výroba: -kovovýroba a zámečnictví -velkosériová i malosériová produkce -CNC i klasická technologie -možnost zajištění povrchových úprav -možnost zajištění tepelného zpracování -obrábění oceli, barevných kovů a plastů -vlastní autodoprava. ISO 9001:2000

Obchodně inženýrské služby. Výroba, servis: -automatizační technika -rozvaděče. Elektromontáže.

OKRASNÉ PLOTY, VRATA, MŘÍŽE, ZÁBRADLí A RŮZNÉ VÝROBKY ZE ŽELEZA. Zhotovení na objednávku, dle Vašeho přání: -rozměry -tvar -volba výplně -možnost zvolení povrchové úpravy (různé barvy, žárové zinkování) (cena se odvíjí od složení a množství objednaného zboží) -doprava až do domu. K vratům je možné dodat automatické, ...

Kompletní dodávky: -elektromontážní práce -slaboproud, silnoproud -revize elektrické zařízení, spotřebiče -hromosvody.

Prodej a montáž: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy lepené i zaklapávací -kolekce ALLOC-FIBOLOC. Výběr: -přímé i vysokotlaké lamináty -obvodové lišty dřevěné, plastové -modifikace s folií -přechodové lišty kovové, laminátové. Prodej příslušenství: -folie -podložky pod plovoucí podlahy -lepidla -tmely -čistící ...

Práce elektro: -instalace -revize -projekty -včetně materiálu -hromosvody -rozvaděče -elektrické kotle -přímotopné panely -montáž -servis -měření, regulace tepla. Přihlášky k odběru elektrické energie. Pokládání kabelů včetně výkopů.

Kompletní realizace staveb: -stavby na klíč, rodinné domy -inženýrské -zemědělské -průmyslové -bytové bytová jádra, koupelny -rekonstrukce -zateplování objektů -fasády včetně oprav -půdní vestavby. Montáž: -sádrokarton -zámková dlažba. Projekční práce, projekty rodinných domků. Prodej: -zateplovací systémy ...

Práce: -sklenářské -malířské -natěračské.

Služby: -zpracování projektové dokumentace staveb energetických zařízení nízkého a vysokého napětí -projektování silnoproudé elektroinstalace průmyslových objektů a objektů bytové výstavby -projektování veřejného osvětlení.

Kamenictví. Výroba: -dlažby, obklady ze žuly a mramoru broušené, leštěné, tryskané -schody -parapety -kuchyňské a koupelnové desky -pomníkové díly -atypické prvky -architektonické prvky kašny, sloupy, koule -kostky, lomový kámen, haklíky.

Výroba, dodávka, montáž: -stropní podhledy -fasádní obklady. Prodej, montáž: -sádrokartonové příčky KNAUF -ocelové sítě.

Práce: -malířské -natěračské -fládrování.

Stavební činnost: -provádění staveb -opravy a údržba nemovitostí -zemní práce strojem JCB* -zakládání staveb. Cukrárna: -výroba, prodej.

Lomy Solopysky, Obciny. Zpracování žuly. Čistá kamenická výroba. Prodej z vlastní produkce pro právnické i fyzické osoby: -žulové výrobky hrubé a čisté kamenické výroby, -odseky od kostek, -kámen soklový, regulační, záhozový.

Práce: -autojeřáb 8-20 t -jeřábnické.

Alloc - vysoce kvalitní laminátové podlahy.

Montáž elektroinstalace: -elektrické přípojky -elektroinstalace -hromosvody -elektrické vytápění -osvětlovací technika -elektronické zabezpečení objektů -přihlášky k odběru. Vše včetně projekce a revize. Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál.

Nabízíme široký výběr odstínů a palet pro dřevěné plovoucí podlahy s udržením co nejnižší ceny. Plovoucí podlahy a další dřevěné nebo přírodní prvky mají také pozitivní vliv na psychickou stránku člověka.

Kompletní elektrikářské práce. Veškeré elektroinstalační práce: -bytové, průmyslové. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Pokládka kabelů: -NN**, VN**, včetně ukončení v RS** skříních nebo rozvodnách. Provizorní staveništní přípojky. Montáž: -telefony domácí, státní -signalizace zabezpečovací, požární ...

Geodetické služby: -poradenství v oboru geodézie -mapové podklady -vytyčení stavby -geometrický plán stavby -vytyčení vlastnických hranic -znalecký posudek v oboru geodézie a kartografie -další geodetické práce.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a záruční opravy na zakoupené zboží: -specielní prodej SIGMA -materiál topenářský, instalatérský -bojlery TATRAMAT, DRAŽICE -veškeré sporáky plynové, elektrické, kombinované -vodovodní baterie - super cena -čerpadla a veškeré náhradní díly SIGMA LUTÍN, KUNZ HRANICE, WILO, GRUNDFOS ...