ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Realitní kancelář Geodetické práce - geometrické plány pro rozdělení pozemků - vytyčení vlastnických hranic pozemků - vytyčování staveb - zápisy budov do katastru (nové i rozestavěné) Projektová kancelář

Rizikové kácení stromů, výškové práce, elektroinstalace a montáž slaboproudých systémů, přeprava nákladů, stavební mechanizace.

Řemeslo, montáž: - elektroinstalace - domovní telefony - televizní a satelitní antény - elektronické zabezpečovací systémy

Stavební činnost, výstavba: - bytová - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby

Práce: - klempířské - pokrývačské

Služby - logistika - nákladní a kontejnerova autodoprava. Zemní práce, bourací práce a úpravy povrchů - přípojky inženýrských sítí.

Zateplování domů, stříkané betony, montáž plastových oken a sádrokartonů, stavební činnost.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění komínů - revize spalinových cest - výstavba nových komínů.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -technologie, líhně pro zemědělství -manipulační bedny -koše na odpadky -palety na zakázku.

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - pokládka plovoucí podlahy - malování

Stavební činnost, výstavba: - výkopové práce - výstavba kanalizací a komunikací - rodinné domy - opravy střech - zakládání staveb

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek

Zámečnictví, nástrojářství.

Práce: -měření radonu -hydrogeologické -inženýrsko-geologický průzkum -meřičské -geodetické.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně, stoly -šatní skříně -obývací stěny -postele -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -schodiště.

Sklenářství. - zasklívání výloh Výroba a prodej: -izolační skla -zrcadla -dřevěná Eurookna -tmely, lepidla, montážní pěny. Rámování: -obrazy, paspartování. Další provoz: -Nádražní 213, 26724 Hostomice pod Brdy, tel. 311584624 fax 311583193.

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Stavební firma: -strojní omítky (vnitřní, vnější). -samonivelační lité podlahy. -zateplování fasád. -malířské práce. -sádrokartonářské práce.