Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Prodej - koberce - PVC Pokládka - koberce - PVC Prodej - podlahy (i plovoucí) - parkety Podlahy (i plovoucí) - parketyrenovace - dřevěné podlahy

Výroba a rekonstrukce - mříže Výroba a rekonstrukce - brány - branky Výroba a rekonstrukce - plotové dílce Kovářské a zámečnické prácevýroba a rekonstrukce - mříže - kované výrobky Výroba a rekonstrukce - zámky

Montáže a servis plynových kotlů Immergas a Kovoděl KP či kotlů na tuhá paliva Ling a Vigas. Dodávky náhradních dílů. Instalace ústředního vytápění.

rekonstrukce a výstavba chodníků, dvorů nebo jiných pochůzných nebo pojízdných ploch ze zámkové dlažby, recyklátu, ..., terénní úpravy, výstavba nebo rekonstrukce opěrných zdí, zednické práce,

Naše služby: - instalatérské práce - drobné zednické práce - prodej vodoinstalační materiál.

Elektroinstalační práce.

Vodoinstalace, montáž, servis. Maloobchod, velkoobchod: -vodoinstalační materiál.

Kovovýroba: -zámečnictví, soustružení, frézařství -výškové práce -autodoprava do 5tun.

Služby: - zednické práce.

Práce: - zámečnické, instalatérské, vodoinstalace - kovářské - svářečské, klempířské - malířské, natěračské - sklenářské.

Práce: - lakýrnické a malířské.

Služby: - klempířství - zámečnictví

Práce: - klempířské. - pokrývačské - kominické.

Práce: - instalatérské. Prodej, servis: - topenářský materiál.

Práce: - zámečnické - výroba zámků a kování.

Veškeré instalatérské práce.