Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: -projekce, zaměření a rozpočty staveb

Geodetická a zeměměřičská činnost - geometrické plány.

Práce: - elektroinstalační - elektrorevize

Kominictví - vložkování, čištění a revize komínů - montáž krbových kamen - revize a kontroly odběrných plynových zařízení a tlakových nádob stabilních - servis regulačních stanic plynu a plynových hořáků - montáž a servis detektorů plynů, kalibrace tlakoměrů. Prodej - krby, krbová kamna - grily - čerpací technika.

Truhlářství. Výroba: -nábytek

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - videotelefony - docházkové a přístupové systémy - měření a regulace - elektrická požární signalizace. Elektroinstalační práce.

Stavební firma: - výstavba domů na klíč - zateplování - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce objektů.

Nabízíme: - komplexní daňové poradenství - zpracování všech druhů daňových přiznání či kompletního vedení účetnictví pro fyzické i právnické osoby. Výkon zeměměřických činností. Správa nemovitostí.

Provádíme: - revitalizace panelových domů. Naše služby: - nástavby sedlových střech - zateplení obvodových střech - výměna plastových oken - rekonstrukce vstupů a schránek domů - oprava balkónů - opravy plochých střech - nátěry fasád - výměna eurooken - rekonstrukce výtahů. Certifikace: - ISO 9001:2001.

Zámečnictví: - vratové systémy - pojezdové brány - rotační brány - zámečnické práce.

Práce: - malířské, lakýrnické, dekorační - zednické práce - sádrokartonářské práce. Prodej - barvy - omítky.

Oprava, servis, revize: -elektroinstalace -voda -topení -plyn -chlazení Služby: -správa nemovitostí Instalace a revize: -požárních zařízení

Montáž, oprava: - horkovody, parovody - produktovody - výměníkové stanice Práce: - zámečnické - zemní práce

Zednictví - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské

Práce: - zámečnické - svářečské - kovářské - natěračské Služby: - opravy, lepení dopravních pásů

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Maloobchod: - elektrospotřebiče Elektroinstalace, elektrikářské práce.

Práce: - zemní práce: - rekultivace skládek - revitalizace rybníků Výstavba, stavba: - pozemní komunikace - inženýrské sítě. Demolice objektů. Údržba vodních toků.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové konstrukce Práce: - soustružnické - svářečské - zámečnické

Práce: - zednické - obkladačské - podlahářské - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské - elektroinstalace