Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Realizace - bazény - bazénové příslušenství Hydroizolace - terasy - balkónyizolace - ploché střechy z PVC Chov - bazénní ryby

Obkladačské práce Zednické práce a rekonstrukce - koupelny

Topenářské práce Montáž - podlahové vytápění Zednické práce, rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Vodoinstalatérské práce, montáž - vodoměry (domovní a bytové) - potrubí (kanalizační a odpadní)

Stavební práce Zednické práce

Truhlářské práce Výroba - vybavení restaurací, heren, barů Výroba - interiérový nábytek E-shop - stolové podnože - komplexní vybavení restaurací, barů, heren a ostatních interierů Kovovýroba

Tesařské práce Stavebně - truhlářské a řezbářské práce

Truhlářství, výroba a montáž - kuchyňské linky

Služby: - vyhledání vodního zdroje - průzkumné hydrogeologické vrty - zpracování projektové dokumentace - studnařství - vrtání studní, vypažení vrtů - čerpací zkouška vydatnosti vodního zdroje - zajištění studny proti vniknutí povrchové vody, odpažení vrchní vody - montáže čerpadel do vrtů - montáže domácích vodáren

Zednictví - stavitelství, fasády, rekonstrukce - bytová jádra

Plynoinstalační práce Topenářské práce Montáž - centrální vysavače ELEKTROLUX Vodoinstalační práce

Tesařské práce Truhlářské práce - kuchyní - nábytek na zakázku, atypický, školní, kancelářský, pro děti do školek Výroba - kuchyně (truhlářské práce) Výroba - kancelářský nábytek (truhlářské práce) Výroba - nábytek na zakázku a atypický (truhlářské práce) Výroba - školní nábytek - ...

Natěračské práce Malířské práce

Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů brány Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů bytové doplňky Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů (ploty, ...) Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů (kované schránky, brány, ploty, bytové doplňky, ...)

Natěračské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce

Elektroinstalační práce Zemní práce Stavební práce

Tesařské prácevýroba, dodávka a montáž - pergoly Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka a montáž - střešní okna

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů - půdní vestavba - průmyslové vestavby - nákladní doprava - zemní práce (UNC, bagr) - zimní údržba komunikací.

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Služby: -projekce TZB-plyn, ústřední vytápění, kanalizace a vodovod -výchozí, provozní revize plynových zařízení -odborné prohlídky kotelen -školení obsluhy plynových zařízení a kotelen -poradenská činnost v oblasti plynových zařízení.

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.