Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební práce, vodoinstalace, elektroinstalace, topenářské práce.

Firma Petr Sláma poskytuje svým zákazníkům komplexní instalační služby. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalatérské, topenářské a také plynoinstalační práce. Provádíme čištění a frézování kanalizací a specializujeme se rovněž na prohlídky kanalizací kamerou. Pokud hledáte odborníka na instalační práce, neváhejte se obrátit na firmu Petr ...

Pavel Bureš se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, elektroinstalace.

Pavel Haluza se zaměřuje na přípravné a dokončovací stavební práce, vypracovávání technických návrhů a projektování pozemkových úprav.

Společnost alma aqua s.r.o. se zaměřuje na instalaci vnitřních rozvodů vody a kanalizace, čištění odpadů a vodoinstalace.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Pavel Stehlík je revizní technik a zaměřuje se také na elektroměrové rozvaděče na klíč a revize a servis fotovoltaických elektráren.

Petr Ambrož se zaměřuje na nástrojářství a zámečnictví.

Zámečnictví, nástrojářství

Trend Energy s.r.o. se zaměřuje na montáž kotlů, tepelných čerpadel, na rekuperace, instalatérské a topenářské práce a drobné stavební a výkopové práce.

Richard Pospíchal se zaměřuje na hledání pramene, vrtání studní, zkoušky vrtu, montáže čerpadel a ručních pump včetně zajištění potřebné dokumentace.

VAK HB Energie, s.r.o. se zaměřuje na ochranu životního prostřední, opravy, revize a montáž elektrických zařízení a na projektovou činnost.

Vladimír Čížek se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Vladimír Starý se zaměřuje na zemní a výkopové práce.

Zemní a výkopové práce, odbahnění toků, rybníků, autodoprava, to vše Vám poskytne firma Vladimír Kalina z Přibyslavy, okres Havlíčkův Brod. V rámci služeb zajistíme autodopravu sklápěcím návěsem, přepravu strojů a stavební techniky, autodopravu sklápěčem TATRA 815 a kontejnerovou přepravu o nosnosti 5 tun. Dále pro své zákazníky je firma ...

Jiří Kašpar se zaměřuje na malířství, natěračství a lakýrnictví.

Prodej, montáž, e-shop: -obkladů a dlažby -plastové okna, okno, dveře -garážová vrata kazetová, lamelová -vjezdové brány jednokřídlé, dvoukřídlé -rekonstrukce bytového jádra -koupelny na klíč -stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce -návrhy koupelen, zařizovací předměty a vybavení koupelen a domácností -minerální stropy ...

Dodávka a montáž: - solární panely - tepelná čerpadla - stavební činnost

Prodej, montáž: -bezpečnostní kamerové systémy kvalitní a za dobré ceny, levné -průmyslová televize -zabezpečení objektů, domů, provozoven, obchodů, skladů a výrobních prostor -docházkové a přístupové systémy -domovní telefony a videotelefony -slaboproudé elektroinstalace -televizní antény, kompletní rozvody a instalace -elektrická požární ...

-zpracování podkladů a přehledů sítí měst, obcí a jejich vytýčení v režimu živností volných

Oldřich Mikše se zaměřuje na elektroinstalační práce v domácnostech i v průmyslu.

Revidováno s.r.o. se zaměřuje na revize různých druhů elektrických zařízení, spotřebičů a nářadí.

Zákazníkům nabízím více jak 20 let zkušeností v oboru průmyslové automatizace. Potřebujete upravit funkci stroje? Přidat snímač nebo navrhnout úpravu zapojení? Neváhejte se na mě obrátit, poskytuji komplexní služby v automatizaci Vašeho výrobního provozu. Do mého portfolia služeb patří: - programování PLC Siemens v prostředí TIA Portal - ...

Vladimír Vala se zaměřuje na elektromontážní práce, měření, regulace a revize elektrozařízení a montáž hromosvodů.