Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
OKASO s.r.o. se zaměřuje na servis a realizace rekuperace, vzduchotechniky, klimatizace a na prodej digestoří, hadic, mřížek a příslušenství.

Jan Sedlák se zaměřuje na opravy, montáž, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Činnost: - realizace staveb - výkopové práce - fasády - rekonstrukce - úpravy interiérů - modernizace koupelen - modernizace kuchyní.

Jan Vrátný se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce, jedná se například o ploty, zábradlí, brány a mnoho dalšího.

Společnost eledami s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, zabezpečovací a kamerové systémy, televize, garážová vrata a mnoho dalšího.

Štěpán Kačer se zaměřuje na dodávku LED osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce a ozvučení.

Výroba - králíkárny - klece výstavní, drátěné klece pro chov brojlerových králíků, pro psy - drobné potřeby pro chovatele - zásobníky, seníky

Topivo Bernard s.r.o. se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské, plynoinstalační práce a na projekční a revizní činnost.

Společnost Třebíčská stavební provádí komplexní stavební práce v oblasti pozemního stavitelství - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, ale i občanských, průmyslových, podnikatelských staveb. Dále zajistíme tyto služby - zemní práce, zateplování budov, výroba ocelových a Al. konstrukcí, výroba CNG a LPG stanic. Také se zaměřujeme na ...

Stopr, s.r.o. se zaměřuje na lesnické služby, dřevařskou činnost, stavební práce, technickou činnost a poskytuje ubytování v apartmánech.

Luboš Štefan se zaměřuje na elektromontáže a revize silnoproudu, slaboproudu, dodávku elektroinstalačního materiálu, montáž počítačové kabeláže a mnoho dalšího.

Petr Bouček s.r.o. se zaměřuje na výškové práce, rizikové kácení, stavbu lanových parků, stříšek a světlíků.

D3F Interiér s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní, schodišť a dalšího interiérového nábytku.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Provádíme výkopové a zemní práce minibagry značky Bobcat, úpravy terénu, dlažební práce, odvoz a dovoz materiálu. Vlastníme pracovní stroj MultiOne. Dále se zabýváme stavbou dřevostaveb

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Firma Si – Nek, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá převážně výrobou pásových dopravníků a lomených dopravníků včetně příslušenství. Dále se specializujeme na výrobu zámečnických prvků a potrubářskou činností. Dopravníky, které vyrábíme jsou určeny pro dopravu sypkých a kusových materiálů Současně nabízíme příslušenství k dopravníkům, shazovací a ...

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Zbyněk Marinč se zaměřuje na sklenářské práce, montáž celoskleněných sprchových koutů, zrcadel, obkladů a na skleněné zábradlí a výtahy.

Elektro Stehlík s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, revize a montáž hromosvodů a fotovoltaických elektráren.

topenářské, plynoinstalační práce

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

Zednické práce, rekonstrukce, bourací práce, malířské práce, sádrokartonářské práce.

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.