Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Michal Tretera se zaměřuje na montáže a údržbu elektrických zařízení, školení bezpečnosti práce, nabízí elektrizace a s tím související materiál a provádí revize plynových zařízení.

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

JKS-STAVBY s.r.o. se zaměřuje na anhydritové, betonové, průmyslové a venkovní podlahy, také si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Jiří Brabec se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku v privátních i veřejných prostorech, renovaci schodišť a na čalouněný nábytek

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Společnost KEL-COMSYST s.r.o. se zaměřuje na realizaci a servis kabeláže optických sítí, dále dodává a instaluje systémy pro komunikaci v domech, firmách, školách a úřadech a systémy ozvučení prostor. V neposlední řadě se také společnost dokáže postarat o systémy pobočkových telefonních ústředen a systémy pro příjem TV.

Zemní a výkopové práce (minibagrem a minidumprem).

Společnost Filip Vondra elektro a plynoslužby s.r.o. zajišťuje servis, kontroly a opravy plynových kotlů, elektrokotlů a topidel. Pravidelná údržba a čištění. Autorizovaný servis plynových kotlů značek Intergas, Protherm, Buderus (do 50 kW i nad 50 kW), Junkers - Bosch (do 50 kW i nad 50 kW), Viadrus, Vaillant, Viessmann Servis plynových ...

Společnost Zemní práce a autodoprava Palán s.r.o. zajišťuje: - stavební práce pro rodinné domy - terénní úpravy pozemků - kontejnerovou přepravu - melioraci pozemků - služby autodopravy

Tomáš Blažek poskytuje klempířské práce: - běžné lemování (žlaby, svody, závětrné lišty, parapety, lemování atd.) - atypické lemování (oplechování říms, věžiček, lůžkových žlabů a pod.) - krytiny drážkované (z tabulí, ze svitků střešní šablony - střešní okna (montáž do stávajících a nových krytin) - výroba: lemování, okapnic, hřebenů, ...

Přemysl Filip provádí práce všeho druhu: - elektrikářské, instalatérské, montážní práce - opravy přístrojů a zařízení - datové rozvody CCTV, ACS, EPS, EZS - montáž nábytku a práce se dřevem - pokládání podlah (laminátové podlahy) - zahradnické práce - izolace dřevostaveb, parozábrany, hydroizolace - drobné opravy aut, zemědělské techniky, ...

Společnost Kácení HB s.r.o. zajišťuje výškové práce a rizikové kácení stromů za pomocí lezecké techniky.

Geologické práce. Výzkumy v oblasti hydrogeologie, inženýrské geologie. Sanační a ekologické práce.