ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Zbyněk Petz se v Třebíči zaměřuje na zednictví, truhlářství a podlahářství. Specializuje se na zakázkovou výrobu historických modelů lodí, letadel, hradů a zámků.

Luboš Pelán pracuje v Třebíči v oblasti truhlářství a podlahářství.

"David" spol. s r.o. se zaměřuje na montáže odpadů, plynu, vytápění, rozvodů vody, plynových kotlů. Instalace provádí v nových domech a soustředí se i na rekonstrukce rozvodů.

Zámečnictví: - zámečnické práce (vrtání, svařování metodou MIG a TIG, broušení a opracování oceli i nerezové oceli) - dělení materiálu na pásové pile - kusová i sériová výroba - svařování hliníku na stroji FRONIUS magic wawe 3000 - výroba kotev - výroba bran a plotů - stavba konstrukcí z hliníkových profilů systému ITEM - výroba ...

Firma Michal Maša poskytuje svým zákazníkům komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se montážemi a opravami střešních plášťů a krytin, instalací střešních oken a komínových výlezů. Dále provádíme montáže okapových systémů a vyrábíme klempířské prvky. Sídlíme na adrese Ostrov nad Oslavou 263, okres Žďár nad Sázavou. Práce, ...

Služby: - zámečnictví - prodej a montáž vrat - dodávka stínící techniky

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce - inženýrské sítě

Zajišťujeme služby v oblasti zeměměřičství a geodezie: - geodézie - pasportizace - vytyčovací práce - 3D laserové skenování - GIS - věcná břemena - geometrické plány - vytyčení hranic pozemku - poradenství

Montáž, oprava, servis, prohlídky: - plynové, elektrické kotle - kotle na tuhá paliva - tepelná čerpadla - revize tepelných čerpadel.

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebnictví a specializuje se především na zateplení fasád, dále provádí rekonstrukce, základové desky a hrubé stavby.

Služby: -truhlářství -zakázková výroba z masivu -okna, eurookna, špaletová okna -dveře-vchodové, interiérové, euro vrata -zahradní nábytek, výroba z masivu -pergoly, altány, zahradní domky -schodiště -ploty -přepravní bedny-bedny plně odpovídající směrnici FAO Nr. 15 PRO -bedny z překližky, dřeva -atypické palety, latění, ...

Truhlářství: - Kuchyně - Obývací pokoje - Dětské pokoje - Vestavné skříně a šatny - Ložnice - Písmomalířství Sídlo: 59401 Velké Meziříčí, Karlov 492/9

Výroba: - nábytek na zakázku a bytové doplňky -kuchyně, vestavěné skříně, postele, dveře - materiál masivní dřevo, lamino, dýha Dodávka: - vestavěné spotřebiče všech značek - matrace, lamelové rošty.

Činnost: - výškové práce - péče o stromy - revize OOPP - elektromontáže - elektroinstalace, opravy, revize - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - LED Osvětlení úsporné zdroje - hromosvody dle ČSN 62305 - protipožární ucpávky HILTI - svařování, konstrukce - inspekční kamera - prohlídky inspekční kamerou

Stavební práce: - rodinných domů a rekonstrukce - občanská vybavenost - průmyslové, administrativní objekty - chodníky, parkoviště - zateplení budov Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků apod.

Jsme malíři a natěrači: - vnitřní výmalba - venkovní nátěr - pro byty, rodinné domy, kanceláře - a pro nebytové prostory, školy, výrobní haly a průmyslové objekty - nátěr- kovové konstrukce, dřevo, beton, fasády, střechy, ploty nebo zábradlí - speciální izolační, protiplísňové a protipožární nátěry.

Geodetické práce: - inženýrská geodézie - zaměření a zpracování polohopisu - inženýrské sítě, potrubí a další.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace a vzduchotechnika - realizace na klíč - klimatizace pro: - rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, restaurace, kuchyně, galerie a občanská vybavenost. - působení po celé ČR.

Geodetická kancelář - geodetické práce - inženýrská geodezie - pozemkové úpravy - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Činnost - elektromontážní práce - elektroinstalace bytů, domů, dílen, výrobních prostor i obchodů.

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rodinné domy na klíč.

Kovovýroba - kovoobrábění - zámečnické práce.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.