Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba: - eurookna, dřevěná okna - dřevohliníková okna - plastová okna - interiérové, vchodové dřevěné dveře - garážová vrata - schodiště na zakázku

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyně - obývací pokoje, ložnice - zakázková výroba hotelových pokojů

Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Práce: - stolařské, truhlářské - sklenářské - dřevovýroba, pila.

Činnost: - prodej palivového dříví - pohřebnictví - provoz skládky TKO - drobná stavební činnost - zemní práce - pronájem plošiny do výšky 160m. - sběrný dvůr - prodej nádob na odpad - prodej písků a štěrků - třídění odpadu - technické služby - chov ryb - lesnictví.

Služby: - vodoinstalace - topenářské práce

Řemeslo, montáž: -vodoinstalatérství, topenářství -vodo, topo, plyn.

Výroba, služby: - posuvné brány, křídlové brány, branky - pletiva a svařované panely - sloupky a vzpěry - zábradlí a mříže - kovoobrábění - povrchové úpravy - atypické interiérové a exteriérové prvky - garážová vrata - mechanické zábranné prostředky - vrtání děr mobilním zařízením.

Výroba, montáž: - schody - zábradlí Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - výroba rozvaděčů - revize - zámečnická výroba

Klempířství Stavební klempířské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Výroba: -elektrorozvaděče do 1600 A. Služby, práce: -práškové lakování. Opravy, údržba, montáž: -elektrozařízení. Měření a regulace (MaR).

Výroba: - komplexní realizace dodávek stavebních prací v oboru izolací plochých a šikmých střech - zateplovací fasádní systémy - průmyslové a sportovní podlahy

Služby: -zemní práce -zemní protlaky -řezání živičných a betonových povrchů -elektroinstalační práce včetně revizí a hromosvodů -zřizování jednotné telekomunikační sítě -obchodní činnost -zámečnická výroba -recyklace živice -oprava komunikací -optické sítě -záfuk optických kabelů -výkopy. Půjčovna: -malá ...

Služby, práce: -klempířství -pájení -letování.

Práce: - malířské, natěračské Prodej: - barvy - malířské a natěračské příslušenství a pomůcky. Půjčovna: - čistící stroje Kärcher

Geodézie: -geometrické plány(zaměřování staveb, dělení pozemků, věcná břemena) -mapové podklady v digitální formě -zaměřování inženýrských sítí v digitální formě -vytyčování hranic pozemků -geodetické práce v investiční výstavbě.

Služby: -geodézie. Zeměměřické a kartografické činnosti.

TRIZOLA Výroba: -nové střešní pláště Služby: -regenerace plochých střech vč. izolací spodních staveb -hydroizolace.

Štukatérské práce, štukatérství: -rekonstrukce historických fasád -dekorativní výzdoba interiérů -výroba odlitků, odlitky -dle náčrtů, výkresů

Rizikové kácení stromů horolezeckou technikou v těžko přístupných místeh.Výškové práce (zámečnické, svařecí, montérské, naěračské)za pomoci ho. techniky. Manipulace těžkých břemen.