Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -malířské -natěračské

Práce: -truhlářské -tesařské -výstavba dřevostaveb

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -stoly -židle -zahradní nábytek -okna -dveře -schody

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, montáž - ocelová vrata, brány, mříže, zábradlí, ploty

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba - kovoobrábění Prodej, servis, opravy - postřikovače - čerpadla - mycí agregáty pro průmysl a zemědělství

Zámečnictví, nástrojářství

Stavby, komplexní práce: -stavby na klíč občanské, bytové, průmyslové, inženýrské Stavební truhlářství: -dřevostavby. Truhlářské práce. Výroba: -interiéry -nábytek na zakázku -zahradní domky dřevěné -prodejní stánky dřevěné -čekárny -sauny kompletní.

Studnařství: - vrty - vrtané studny - čerpadla - vrtání studní - vodárny - voda - vyhledání vody. Studny: - průměr 150-254mm - projekty a hydrogeologické posudky - záruka na vydatnost - výpažnice s atestem - montáže čerpadel a vodáren - vrty pro tepelná čerpadla - dodávky na klíč.

Výroba: -kompletní interierový nábytek -okna, okno, dveře Vybavení banky, hotelů, restaurací. Administrativní projekty.

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle - podlahové vytápění - průmyslové vytápění - voda, topení, plyn.

- Projektování zařízení měření a regulace (MaR) - Výroba didgeridoo

Oprava, výstavba: -lesní cesty -potoky, rybníky -hřiště -vodovody, kanalizace -demolice -bagrování základů RD

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Služby: -geodezie -geodetické a kartografické služby -mapové podklady.

Služby: -opravy silničních, nákladních vozů -provádění technických kontrol -opravy motorů a převodovek -opravy startérů a alternátorů -svářečské, kovárenské, zámečnické práce.

Projektování, opravy, revize a montáže elektrických zařízení - výroba rozvaděčů - opravy, montáže a revize vyhrazených elektrických zařízení - automatizace výrobního procesu HW + SW - dodávky pro galvanické linky a neutralizační stanice.

Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Pokládka: - lité anhydritové, epoxidové a cementové podlahy

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně - postele.

Josef Beránek se zaměřuje na služby v případě vodovodní havárie a opravu rozvodů vody.