Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Filip Nevole se zaměřuje na stavebnictví, rekonstrukce rodinných domů a bytových jader, půdní vestavby a na zateplení budov.

Práce: - zednické - obkladačské - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov.

Práce: - elektroinstalační - elektrikář - montáže průmyslových elektroinstalací.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Truhlářské práce: -stavební nábytkové výrobky -interiéry. Oprava, renovace: -truhlářských výrobků -starožitnosti. Montáž. Doprava. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba: -dřevěné okna, eurookna, okna jsou prověřena státní zkušebnou -dveře včetně montáže a zapravení -kuchyně, instalace včetně spotřebičů -zakázkové truhlářství.

Výroba, prodej: - dveře masiv vnitřní, venkovní - dveře a zárubně SAPELI - vestavné skříně - okna EURO od firmy TTK - schody a zábradlí /dřevěné, nerez/ - kuchyňské linky včetně 3D návrhu - plovoucí podlahy Egger, Magnum - nábytek na míru - podbití domů, dřevěné ploty - veškeré truhlářské práce Možnost splátkového ...

Výroba: -interiérů, exteriérů na zakázku. Frézování: -okenní a dveřní silikonové těsnění. Nábytkářská výroba: -obývací pokoje -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -studentské a dětské pokoje -dřevěné okna -zárubně -dveře -dveře vchodové i interiérové -na zahradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. - kuchyně - obývací pokoje - postele - rustikální nábytek - kancelářský nábytek - zdravotnická zařízení - dveře - výstavní stánky - dýhovaný nábytek.

Autodoprava: Sypké materiály Zemina Betonové směsi Sutě Práce: Zemní Výkopové Naše firma se specializuje na veškeré přípravné zemní práce, dále provozujeme kontejnerovou autodopravu, prodej štěrků, písku, sutí. Naši zákazníci jsou nejen z Havlíčkova Brodu, ale z celého kraje Vysočina

Firma Libor Kopecký provádí kompletní stavební práce, včetně projekce. Realizujeme rodinné domy, rekonstrukce, podlahy i plynařské práce. Sídlíme ve městě Chotěboř. Stavební práce, výstavba, práce: - rodinné domy - nebytové stavby - rekonstrukce budov - omítky - zednické práce - přestavby bytových jader - rekonstrukce koupelen - ...

Výroba, práce: -truhlářské -kuchyně -zahradní nábytek -skříně -postele.

Výstavba: -telekomunikační práce -elektrikářské práce -zednické práce -zemní práce. -správa a pronájem nemovitostí: -Beckovského 2045, Havlíčkův Brod, 580 01 tel: 569 428 630.

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Trend Energy s.r.o. se zaměřuje na montáž kotlů, tepelných čerpadel, na rekuperace, instalatérské a topenářské práce a drobné stavební a výkopové práce.

VAK HB Energie, s.r.o. se zaměřuje na ochranu životního prostřední, opravy, revize a montáž elektrických zařízení a na projektovou činnost.

Zemní a výkopové práce, odbahnění toků, rybníků, autodoprava, to vše Vám poskytne firma Vladimír Kalina z Přibyslavy, okres Havlíčkův Brod. V rámci služeb zajistíme autodopravu sklápěcím návěsem, přepravu strojů a stavební techniky, autodopravu sklápěčem TATRA 815 a kontejnerovou přepravu o nosnosti 5 tun. Dále pro své zákazníky je firma ...

Revidováno s.r.o. se zaměřuje na revize různých druhů elektrických zařízení, spotřebičů a nářadí.

OKASO s.r.o. se zaměřuje na servis a realizace rekuperace, vzduchotechniky, klimatizace a na prodej digestoří, hadic, mřížek a příslušenství.

Činnost: - realizace staveb - výkopové práce - fasády - rekonstrukce - úpravy interiérů - modernizace koupelen - modernizace kuchyní.

Společnost Václav Klofáč provádí zemní a stavební práce. Výkopové práce, výkopy základů a základových pásů, terénní úpravy. Nabízíme nákladní autodopravu, prodej a rozvoz štěrku a písku. Demoliční práce, pokládka zámkové dlažby či úklid sněhu. Činnost: - zemní práce - stavební práce - terénní úpravy - výkopové práce - kompletní demoliční ...