Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost - studnařství - vrtané studny - vyhledání vody a vyvrtání studny.

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce.

Výroba: -výroba lisovacích a tvářecích nástrojů -výroba svářecích, upínacích a měřicích přípravků -obrábění kovů, plastů -přesné obrábění -zámečnické práce -lisařské práce -povrchové úpravy - práškování. Služby: -zámečnické, lisařské práce. Povrchové úpravy kovů-práškování. Technologické zázemí: -pásová pila, ...

Dodávka, montáž: -zasklívání lodžií -balkonů, pergol atd

Dřevostavby Zděné domy - nízkoenergetické domy

Elektromontáže: - silnoproudé, slaboproudé instalace - strukturované kabeláže - kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy - počítačové sítě - průmyslová automatizace - měření a regulace.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - rekonstrukce koupelen - omítky - obklady, dlažby - sádrokartony

Stavební činnost: - zateplování - stavby na klíč - rekonstrukce - hrubá stavba - fasády

Stavební firma: - zemní a bourací práce - výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků, parkovišť - inženýrské sítě - kovovýroba - servis a opravy stavebních strojů - těžba a prodej písku, štěrkodrti a zeminy - recyklační dvůr

Stavební práce: -renovace -dodatečné izolace objektů -plynoinstalace -vodoinstalace Prodej, maloobchod: -stavební materiál.

Činnost: - obkladač - obkladačské práce

Truhlářství, výroba: - schodiště - nábytek - okna, dveře

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - postele - skříně

Zednictví: - zednické práce - zateplování budov - sádrokarton - pokládka zámkové dlažby.

-Automatizované zpracování dat, digitalizace Projektová činnost ve výstavbě

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - schodiště

Práce: - studnařské - vrtání studní.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, koupelen - vodoinstalace - pokládka dlažby - obklady.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek -kuchynská linka, dveře, atypická okna -rámy -výlohy