Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Zámečnictví - kovovýroba

Tesařské práce Truhlářské práce

Drobné truhlářské práce Opravy - stylový nábytek

Truhlářské práce

Zateplení dle současných norem - pod ochranou značkou POPEK SYSTEM Projekce - lehké vyzdívané stavby k přemístění Výroba - lehké vyzdívané stavby k přemístění

Zateplování budov Výměna - okna - dveře Projekční kancelář Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce - rodinné domy - chaty - chalupy - bytové domy, ...

Obchodní a servisní činnost. Voda, plyn, topení.

Projektová a poradenská firma: Hlavni obory: -filtrace spalin a ostatní filtrace ve sklářském, hutním a zpracovatelském průmyslu -průmyslové filtrace a větrání -dodávky VZT systémů a klimatizací nevýrobních staveb a občanských staveb -kompletní projektové práce, statika navrhování a dodávky OK, inženýring -prodej speciálních výkonných ...

Provádím zemní práce traktorbagrem, technické služby-sekání trávníků, údržba zeleně, lesnické práce, odhrnování sněhu ... .

Práce: -tuhlářství -kuchyně -okna, okno -dveře -schody -postele -skříně -zakázková výroba.

RENOVACE PARKET, BROUŠENÍ, TMELENÍ, TROJ NÁSOBNÉ LAKOVÁNÍ EPOXIDOVÍMA LAKAMA, OLEJOVÁNÍ, OPRAVA PARKET, MALOVÁNÍ, NATĚRAČSTVÍ.

Služby: -odhady nemovitostí, tržní ocenění, projektování. -projektová a inženýrská činnost -zateplování a obložení domů.

Služby: -zámečnictví -kovoobrábění.

Služby, práce: -podlahářství. Dodávka materiálu dle vzorků.

Strojírenská výroba, montáž. Výrobky, činnosti: -obrábění na klasických obráběcích strojích - soustruhy, frézy, vrtačky a revolvery CNC soustružnických centrech z tyčoviny do průměru 50 mm -výroba, repase konstrukčních celků -výroba, konstrukce, generální opravy a úpravy dopravníků, setřásacích strojů, transportních boxů ...

Truhlářství. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -okna, dveře -obložení do chat, chalup -vybavení obchodů, restaurací. Truhlářské práce dle přání.

Výroba: - truhlářství Oprava: - dveře - domovní. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby. Dodávka, montáž: - střešní okna Bramac.

Služby: - kominictví - vložkování a čištění komínů - revize