Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - instalatérské - voda, topení, plyn.

Výroba: -dřevěné obaly, palety -výrobky ze dřeva. Výroba a montáž: -dřevěné obklady. Dřevovýroba. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Služby: - klempíř - pokrývač

Práce: -klempířské -natěračské. Výroba: -komínové trubky -výrobky z plechu na zakázku. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Čištění města, sanační a podobné činnosti.

Klempířství - služby: -klempířství, pokrývačství. Výroba, montáž: -vzduchotechnika. Prodej: -klempířské prvky. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Řemeslo: - instalatér. Výroba: - měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních a jiných přístrojů a zařízení kromě zařízení pro řízení průmyslových procesů .

Služby: -tesařství -pokrývačství -izolační-tepelné

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Elektroinstalace. Stavební zámečnictví a stavebně truhlářské práce. Instalatérské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské a izolační.

Práce: -soustružení, frézování -zámečnická -povrchová úprava komaxitem, zinkování a chromování -soustružení kovů.

Centrum povrchových úprav. Velkoobchod, maloobchod: -barvy, laky. -podlahové krytiny. Práce: -malířské, natěračské. -podlahářské. -obkladačské, dlaždičské.

Klempířské a pokrývačské práce.

Práce: -kamenosochařství -restauratérství

Práce: - izolace vlhkého zdiva, - posudky příčin vlhkostí, - inženýrská a projektová činnost. Název:Technická kancelář Adresa: Staré Ransko 12, 582 63, Krucemburk

Montáž, servis: - plynová a elektrická zařízení.

Výroba, montáž: - konstrukce ocelové, stavební a zámečnické - ocelová vrata.

Stavební činnost Obrábění Zámečnické práce

Hydroizolace spodních staveb Pokládka - anhydritové lité podlahy

Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku z masivu i lamina, atypická výroba, sériová výroba pro vybavení penzionů a ubytoven: - kuchyňské linky - dveře - schodiště - pokoje - postele - stylový nábytek - sektorový nábytek.

Rekonstrukce budov, stavby na klíč: -provádění staveb -sanace vlkého zdiva -klempířské a pokrývačské práce

Specializujeme se na silnoproudé a slaboproudé rozvody pro byty a průmyslové, administrativní i zemědělské stavby Při naší práci důsledně dodržujeme všechny zásady bezpečnosti práce. Myslíme na budoucnost, a proto provádíme veškeré elektroslužby precizně a pečlivě tak, abyste se z jejích výsledků mohli těšit mnoho let. -specializujeme se na ...

Výroba: -traktorové díly Zetor -náhradní díly na traktory -zámečnické práce, kovovýroba.

Vodoinstalatérství. Vodoinstalatérské práce: - rozvody vody, domovní odpady a kanalizace. Topenářství. Topenářské práce: - opravy a rekonstrukce ústředního vytápění. Zámečnictví.Nástrojářství.

Elektromontáže, elektromontážní práce. Montáže, opravy, servis, revize, elektrorevize: - elektrická zařízení.