Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výroba, montáž: -vzduchotechniky Práce: -zámečnická -klempířská -pokrývačská Specializovaný maloobchod

* Stavební firma: - drobné stavby - rekonstrukce bytů včetně koupelen (bytová jádra) - přístavby, přestavby, rekonstrukce - drobné stavební práce, stavební údržba - obkladačské a dlaždičské práce(obklady, dlažby) - práce malířské - truhlářské práce, oprava oken (okna) - stavební zámečnické práce - zimní údržba chodníků, dovoz ...

Komplexní občanská, průmyslová a bytová výstavba. Práce: -stavební, stavby na klíč -zemní -střelmistrovské -demolice. Oprava, půjčovna, pronájem: -stavební mechanismy, stroje -nákladní automobily.

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - zateplování fasády.

Činnost, práce: - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen - práce topenářské, vodoinstalační, plynařské - malířské - truhlářské - podlahářské

Práce: -stavební (komplexní dodávka staveb na klíč) -rekonstrukce staveb. Práce: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. Doprava: -nákladní, PV3S-sklápěč, LIAZ-valník s rukou a vlekem. Zemní práce: -UNC 061, buldobagr Bělorus.

Služby: - zakládání staveb - stavební činnost - zajištění stavebních jam a svahů - sanace - inženýrsko-geologický průzkum - projekční činnost Strojírenská výroba: - lanové kotvy - mikropiloty - vrtné nářadí - součásti pro pilotové soupravy - ocelové konstrukce

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně - obývací stěny - postele - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské

Služby: - vyhledávání a průzkum ložisek zlata, průmyslových těžkých minerálů, drahých kamenů a diamantů, uhlí a dalších surovin ve všech teritoriích světa - specializace na subsaharskou Afriku

Práce: - zednické - obkladačské - dlaždičské - zateplování fasád.

Činnost, práce: - strojní omítky - strojní omítání - stříkané omítky

Truhlářství, výroba: - kuchyńská nábytek - schodiště - interiérové dveře.

Práce: - izolace, hydroizolace - střechy, základové desky, balkony, terasy, jezírka - klempířské práce

Služby: - izolace a zateplení střech - izolace teras a balkonů - izolace jezírek - klempířské práce

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře, okna Prodej: - palivové a krbové dřevo, dříví

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské Prodej, montáž: - plynové kotle

Služby: - elektroinstalace - revize - projekce

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Výroba, kovovýroba: -kovoobrábění -obrábění kovů -zámečnictví -zámečniské práce -kovovýroba -lisování -výlisky z plechu.