ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -veškeré tesařské -montáž sádrokartonů -zednické -obkladačské.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Truhlářství, podlahářství

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu Vedení spisovny Truhlářství, podlahářství

Obklady - dlažby Zednické prácerekonstrukce - koupelny

Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, výškové práce: -nátěry střech, konstrukcí, fasád, komínů, balkónů -údržba a čištění průmyslových hal -mytí oken -opravy střech, komínů apod.

Práce, montáž: -žaluzie vertikální, horizontální -silikonové těsnění do oken, dveří -lamelové dveře -zateplení bytových dveří (čalounění, odhlučnění).

Práce, činnost: -stavební -sádrokartony -zateplování, rekonstrukce.

Práce: -tesařské Montáž: -krovy, pergoly.

Truhlářské práce - zakázková výroba

Natěračské práce Malířské práce

Tesařské prácemontáž - zahradní domy - altányopravy - roubené chalupy Opravy - historické budovy Pokrývačské práce

Práce, výroba: -turhlářské -nábytek, skříně -kuchyně, kuchyň -stavební truhlářství -interiérové, exteriérové dveře -dřevěnné schodiště -postele, stůl, židle, obýváková stěna -zakázkové výroba.

Truhlářství. Výroba: -nábytek z masivu -stavební truhlářství -eurookna, dveře (vchodové, vnitřní), schodiště, schody aj. -další zakázková výroba.

Práce: - instalatérské - topenářské

Práce instalatérské: -veškeré rozvody a opravy, -voda, vodoinstalace, -topení, topenář, -plyn, plynoinstalace, -odpady, kanalizace.

Dodávka, montáž, rekonstrukce: -komínové systémy. Služby: -vložkování komínů -vložka ohebná, pevná-materiál hliník, nerez. Obchodní zastoupení firmy ROKA-Ráža Teplice, Heluz, Ciko komíny Prodej a montáž systému ROKA-Ráža.

Služby: -revize a montáž elektrických zařízení, spotřebičů a elektroinstalací.

Práce, rekonstrukce: -obkladačská -zednická -sádrokartony -bytové jádra.

Výstavba, renovace: -bytová jádra. Rekonstrukce, práce: -koupelny -byty -sádrokartony, sádrokartonové podhledy.

Výroba: -polyethylenové obaly, pytle. -PE obaly. Stolařská výroba: -výroba dřevěné dveře. -kuchyně.

geologické práce v oblasti hydrogeologie, inženýrské geologie a sanační geologie, koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje

Výroba: -výstavba rodinných domů, plotů a bazénů -sádrokartonářské práce -rekonstrukce bytových jader -zateplování fasád.

Služby: -autodoprava -zemní práce.