Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, výškové práce: -nátěry střech, konstrukcí, fasád, komínů, balkónů -údržba a čištění průmyslových hal -mytí oken -opravy střech, komínů apod.

Práce, montáž: -žaluzie vertikální, horizontální -silikonové těsnění do oken, dveří -lamelové dveře -zateplení bytových dveří (čalounění, odhlučnění).

Práce, činnost: -stavební -sádrokartony -zateplování, rekonstrukce.

Práce: -tesařské Montáž: -krovy, pergoly.

Truhlářské práce - zakázková výroba

Natěračské práce Malířské práce

Tesařské prácemontáž - zahradní domy - altányopravy - roubené chalupy Opravy - historické budovy Pokrývačské práce

Práce, výroba: -turhlářské -nábytek, skříně -kuchyně, kuchyň -stavební truhlářství -interiérové, exteriérové dveře -dřevěnné schodiště -postele, stůl, židle, obýváková stěna -zakázkové výroba.

Truhlářství. Výroba: -nábytek z masivu -stavební truhlářství -eurookna, dveře (vchodové, vnitřní), schodiště, schody aj. -další zakázková výroba.

Práce: - instalatérské - topenářské

Práce instalatérské: -veškeré rozvody a opravy, -voda, vodoinstalace, -topení, topenář, -plyn, plynoinstalace, -odpady, kanalizace.

Dodávka, montáž, rekonstrukce: -komínové systémy. Služby: -vložkování komínů -vložka ohebná, pevná-materiál hliník, nerez. Obchodní zastoupení firmy ROKA-Ráža Teplice, Heluz, Ciko komíny Prodej a montáž systému ROKA-Ráža.

Služby: -revize a montáž elektrických zařízení, spotřebičů a elektroinstalací.

Práce, rekonstrukce: -obkladačská -zednická -sádrokartony -bytové jádra.

Výstavba, renovace: -bytová jádra. Rekonstrukce, práce: -koupelny -byty -sádrokartony, sádrokartonové podhledy.

Výroba: -polyethylenové obaly, pytle. -PE obaly. Stolařská výroba: -výroba dřevěné dveře. -kuchyně.

geologické práce v oblasti hydrogeologie, inženýrské geologie a sanační geologie, koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje

Výroba: -výstavba rodinných domů, plotů a bazénů -sádrokartonářské práce -rekonstrukce bytových jader -zateplování fasád.

Služby: -autodoprava -zemní práce.

Práce, služby: -zámečnické -nástrojářské -zednické ad.

Služby: -stěhování -autoservis -montáž střešních oken -vrtané studny aj.

Zámečnictví. -pěstování lesa a těžbou dřeva -vydavatelství.

Stavební práce: -jednoduché a drobné stavby, jejich změny a ostraňování. Prodej, půjčovna, pronájem: -dopravní značení -orientační a informační systémy -městský mobiliář -pasporty dopravního značení -výrobky z recyklovaných plastů.