Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Demoliční práce Pokládka - dlažby z lomového kamene Stavební práce

Práce: - malířské - natěračské - drobné zednické

Kamenosochařství. Výroba: -nové pomníky, krycí desky, urnové pomníky -oprava starších pomníků -další výroba -kuchyňské pracovní desky -obložení krbových vložek, vložky -schody, dlažba, sokle. Vše z krásné žuly.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Práce: -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků -zaměřování skutečného stavu -podklady pro projektování.

Sklenářství. Práce: -veškeré sklenářské. Výroba: -nábytkové sklo -rotační dvojsklo DITERM -broušení, vrtání skel, skla.

Dodávky, montáže, rekonstrukce, opravy: -ústřední topení, kotelny, strojovny -ZTI* vodovody, kanalizace -domovní a průmyslové plynovody včetně spotřebičů -elektrické zařízení včetně topení a spotřebičů. Dodávka, stavební činnost, práce: -HSV* (hlavní stavební výroba) -fasády -obklady -dlažby -tepelné izolace domů.

Obkladačské práce: -koupelny, wc, chodby a jiné -rekonstrukce -obkládání stěn, drobné zednické práce.

Práce: -instalatérské, topenářské. Výroba, prodej: -krbové vložky.

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské.

Služby: -malířství, natěračství -vnitřní a venkovní malby a nátěry -fasády.

Datum zániku:11.02.2013 Služby: -sklenářství.

Datum zániku:26.08.2014 Bazar, prodej použitého zboží: -nábytek -koberce -levné sedací soupravy, židle aj. Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Práce podlahářské: -pokládání podlahových krytin, včetně koberců.

datum zániku: 13.12.2010 Práce: -pokrývačské. -tesařské.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská. -dřevěné doplňky.

Výroba, prodej: -truhlářství -postele masivní dub a buk s kombinací s kůží a nerezem -obývací stěny -na zakázku -zahradní architektura -altánky, ploty -pergoly, přístřešky pro auta, -chaty, květinové truhlíky -okrasné můstky -veškeré doplňky do zahrady -pískoviště -houpačky, domečky. Služby: -návrh zahrady, bazény, venkovní krby, ...

Datum zániku:26.03.2013 Kompletní dodávky, montáž, servis, oprava, instalatérské práce: -voda, vodoinstalace měď, plast, zinek -topení rodinné domky, kotelny, podlahové vytápění -plyn nízkotlak, středotlak, tepelná čerpadla. Servis, montáž: -kotle FEROLI, ARISTON, DAKON, OGAR. Provozovna: -Rešice 8, ...

Divize Vysočina. Geodetické práce: -geometrické plány. -vytyčování hranic pozemky.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební HSV -občanské, bytové a průmyslové -rekonstrukce stavebních objektů -dlažby, obklady -fasády. Nákladní doprava, autodoprava. Zrušeno 06/2013.

Práce, činnost: - veškeré stavební, výkopové - rekonstrukce - restauratérská.

Práce: -tesařské -krovy -obložení -stropy -chaty, přístřešky, altány, altánky. S dodávkou i bez dodávky materiálu. Tel. číslo neexistuje.