Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby-řemeslo: -stavební zámečnictví -výroba zámků a kování.

Služby: -sklenářství -rámování obrazů -zasklívání stavebních strojů -výroba a montáž izolačních dvojskel.

Práce: -plynařské -instalatérské -opravy plynospotřebičů.

Instalatérské práce: -vodoinstalace -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál

Služby: -elektromontáže -elektromontážní práce.

Lakýrnické práce Malířské práce

Plynařské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Mříže Nátěry fasád, oken, střech a podlah Malířské práce - malování bytů a nebytových prostor - fládrování Elektroinstalační práce Topenářské práce Zábradlí - ploty Montáž - sádrokartony Obkladačské práce Ocelové konstrukce Rekonstrukce domů, bytových jednotek - půdní vestavby

Služby: -zasklívání -rámování -sklenářské práce.

Služby-řemeslo: -truhlářství -truhlářské práce.

Služby: -truhlářské práce. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -hračky ze dřeva

Služby: -elektroinstalace. Výroba: -klíče FAB. Výroba, instalace a opravy: -elektrické přístroje.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -plynařské práce -obklady, dlažby -koupelny. Maloobchod, prodej: -topení -obklady, dlažba -kotle -vany -vodovodní baterie -čerpadla -koupelnové doplňky, umyvadla, madla, háčky -vodoinstalační materiál.

Vyrábíme klasické i atypické postele, palandy a patrové postele z masivu (BO). Dodáváme matrace do všech typů postelí. Doprava je po celé ČR zdarma. Výrobou kvalitních postelí, paland a patrových postelí se zabýváme již od roku 1992.

Služby-řemeslo: -umělecké kovářství a zámečnictví -restaurování památek a pasířské práce.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Služby: -realizace a opravy fasád a opláštění budov -obkladačské práce -rekonstrukce památkových objektů -komplexní stavební práce.

Služby: -geodetické práce -kartografie -kartografické programy pro PC -měření budov -zaměřování pozemků.

Dodávka, montáž: -dlažby a obklady z přírodního i umělého kamene -obklady schodišťových stupňů, fasád interiérů -obklady krbů a parapetů -kuchyňské a koupelnové desky pro dřezy a umyvadla -chemie na kámen od firmy BELLÍNZONI. Služby: -lití, přebrušování a údržba terasa -přebrušování žulových dlažeb na místě -renovace ...

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -nástrojařství -kovoobrábění.

Služby: -nákladní autodoprava -zemní práce.

Klempířství. Služby: -klempířské práce.

Práce: -vodoinstalatérské, obkladačské, zednické a topenářské práce.