Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: -truhlářské Výroba, montáž: -sektorové kuchyně, kuchyně na míru -vestavné elektrospotřebiče.

Kovovýroba. Návrh, výroba, montáž: -stroje a zařízení pro všeobecné účely -kovové konstrukce -aparáty a technologická zařízení pro sklářský a chemický průmysl, energetiku a teplárenství -kotle -tělesa -kontejnery. Povrchové úpravy a svařování: -kovy. Tryskání ocelovou drtí. Nátěry. Izolování: -konstrukce. Instalace: ...

Kvalitní zpracování kovu a zámečnická výroba, svařování hliník, nerez, barevné kovy.

Truhlářství - truhlářské práce Výroba oken a dveří

Práce, opravy, montáže: -elektroinstalatérské domovní -průmyslové elektroinstalace -hromosvody -přípojky -slaboproudé rozvody.

Prodej: -fólie (folie, folií, fólií) PVC, LDPE a HDPE (R-FOL, ALKORPLAN, FATRAFOL) -doplňky k fóliovým systémům -geotextilie -zátěžové a protiskluzné podlahové desky -komponenty pro dopravní značení. Služby: -hydroizolace ve stavebnictví a zemědělství -trvalá ochrana proti ropným produktům -protiradonové izolace -zajištění nezávislého ...

Geometrické plány, vytyčování pozemků Znojemsko, Třebíčsko, Jaroměřice nad Rokytnou -mapové podklady -inženýrské sítě -zaměřování staveb. Odhady, smlouvy, zastoupení realitní kanceláře.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a ...

Práce: -stavební -stavby občanské a průmyslové -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -obkladačské -nátěry fasád -zateplování budov. Prodejna: -náměstí Míru 27, Jaroměřice nad Rokytnou -tel. 568 440 220 -pracovní doba Po-Pá:7:30-16:30 So:7:30-10:30. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba, zařízení koupelen, koupelny -hutní ...

Pokládka litých betonových podlah a kamenných koberců do interiéru i exteriéru

Nákladní autodopravadovoz - písek - suť - štěrk Kamenické práce Zateplování fasád Stavba - ploty - kamenné schody Demoliční práce Stavba - opěrné zdi Zemní a výkopové práce - práce s malým zemním bagrem Obkladačské práce

Zemní a výkopové práce, nákladní autodoprava Rozvoz kamenů, písku, štěrku, oblázků Oprava nákladních aut

Zemní práce. Autodoprava. Stavební práce. Kompletní zajištění dopravního značení. Kompletní zajištění informačního systému v obci.

Práce: -zemní a výkopové -zhotovení nových cest Půjčovna, pronájem: -stavební technika

Práce: - tesařské - dřevěné konstrukce.

Služby, výroba: - vodoinstalatérské a topenářské práce - koupelny na klíč - provádění staveb - změny staveb, odstraňování staveb - zámečnictví, centrální vysavače.

Naše firma provádí veškeré stavební práce, jako jsou rekonstrukce bytového jádra, koupelen, ale i nebytových prostor, interiéry na klíč. Specializujeme se také na fasády, renovaci fasád, montáž zateplovacích systémů. Realizujeme příjezdové cesty, provádíme pokládku zámkové dlažby, velkoplošné dlažby, terasové systémy a jiné. Rekonstrukce ...

Výroba, prodej: -vestavěné skříně -kuchyně na míru -nábytek na míru -truhlářství -plovou podlahy.

Stolařství, truhlářství, výroba nábytku.

Výroba, prodej: - dřevěné výrobky - vestavěné skříně - schodiště - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře a okna - garážová vrata.

Truhlářství: -výroba na zakázku, malé série nábytek židle stoly skříně selský nábytek ložnice obývací stěny kuchyňské linky. Stavební truhlářství: -výroba na zakázku, malé série dveře okna. Sušení: -řezivo.

Nerez výroba. Výroba: -nerezová zábradlí -nerezové balkóny -schodiště -přístřešky -rámy, brány, branky -stoly, skříně, police.

Práce: -zámečnictví. Výroba: -nerezová zábradlí -nerezové balkóny -schodiště -přístřešky -rámy, brány, branky -stoly, skříně, police.

Truhlářství, dřevařská výroba: -dřevěný nábytek -interiérové, exteriérové dveře, okna, okno -schodišť, schodiště.

Výroba: -klempířství -pokrývačství -tesařství.