Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce, služba. Výškové práce: -pomocí horolezecké techniky -nátěry ocelových konstrukcí -nátěry fasády -demontáž balkónů. Rizikové práce: -pokryvačské práce -mytí oken -montáž všech klempířských prvků plechové střechy, okapů, žlabů, rýn -montáže polykarbonátových střech a opláštění hal. Kácení stromů: -v zástavbě na místech -ve ...

Výroba, práce: -truhlářská, tesařská -zimní zahrady, zahrada -pergoly, altány -dělící stěny, ozdobné mříže -kuchyně třískové desky, dřevotřískové desky s masívní dýhou -vestavěné skříně -obývací nábytek, stěny, stoly

Práce instalatérské: -voda, topení, plyn -vodoinstalace, plynoinstalace, topenářské práce. Montáže a opravy: -plyn v rodinných domcích, bytech, chalupách, obchodech a podobně -průmyslové plynovody v podnicích, družstvech, provozovnách a jinde -revize plynu -kotelny ve školách, školkách, sokolovnách, obecních úřadech -topení ústřední, ...

Služby: -izolace proti radonu -izolace plochých střech -hydroizolace -izolace proti odpadním látkám -sanace vlhkého zdiva -nepropustné betony -prodej izolačního materiálů. Sídlo: -Komenského 350, Okříšky 675 21.

Naše služby: -zednické práce včetně dodání materiálů -rekonstrukce budov -stavby na klíč -obklady a dlažby -zámkové dlažby -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce fasád – zateplování -sádrokartony -zemní a výkopové práce -oplocení -prodej stavebního materiálu.

Výroba, dodávka, montáž venkovních zámečnických konstrukcí Zámečnická výroba na zakázku - pontonů, plotů, roštů, přístřešků, dalších ocelových a nerezových konstrukcí, schodiště, zábradlí, brány a vrata z černé oceli žárově zinkované

Truhlářské práce. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku. - vnitřní interiérové dvěře - EURO okna a EURO dveře - schody - kancelářský nábytek.

Elektroinstalační práce - revizeopravy, údržba, montáž - silnoproudá elektrická zařízení Revize - hromosvody

Sklenářství. Práce: -opracování plochého skla -vrtání skla -broušení pravoúhlých i nepravidelných tvarů -pískování skla(celá plocha, vzory) -ohýbání skla -lepení skel UV lampou -fazetování -kalení skel -barvení skla - LACOBEL dle RAL -opracování na CNC stroji Výroba: -izolační dvojskel - U=1, 1 -nábytkových skel -skel ...

Elektroinstalační práce: - elektroinstalace bytových i nebytových rozvodů: - rodinné domy - komerční budovy. - poruchy - přípojky NN do 1000V - hromosvody Revize: - elektrická zařízení do 1000V - hromosvody - opravy po revizích Montáž elektrických podlahových topení.

Stavební rekonstrukce a zateplování ploch - zemní a pokrývačské práce - práce s hutnícím pěchem (hutnění) - lešení - obklady, dlažby - ploché střechy oprava a údržba, hydroizolace. Nákladní autodoprava:AVIA sklopka (sklápěč).

Truhlářské práce. Výroba, montáž: - dřevostavby - zahradní domky - altány.

Výroba, služby: - tesařství - truhlářství - montáže a opravy

Prodej, montáž, servis: - montáž průmyslových strojů a zařízení - elektrická instalace průmyslových zařízení - dodávka ocelových konstrukcí - servis, údržba.

Tesař nábytek Nabízíme truhlářské výrobky pro vybavení interiérů i exteriérů. Výroba nábytku na zakázku: - okna - lavice - kuchyně - stoly - postele - zahradní nábytek

Elektroinstalační práce.

Výroba a prodej zemědělská technika a přívěsy

Revize: - elektrické instalace a hromosvody. Provádění analýzy elektrické energie. Měření oteplení thermokamerou a statické elektřiny.

Výroba ocelových konstrukcí zámečnictví, kovářství

Truhlářské práce a pilařská výroba. Prodej řeziva, pořez kulatiny, sušení dřeva.

Zateplování střešních konstrukcí. Klempířské práce. Kompletní střechy na klíč.