ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Josef Houf ze Žďáru nad Sázavou se specializuje na malířské a natěračské práce.

Petr Novotný se zaměřuje na zemní a výkopové práce, poradí si se zpevňováním svahů, výkopy, přípojkami, terénními úpravami a úpravami okolí stavby.

Elektroinstalační práce: -Zabýváme se montážními prácemi v oblasti elektro. -práce od malých zakázek až po velké objekty včetně škol a administrativních budov.

Služby: -konzultace v oboru sádrokartonové výstavby -kompletní návrh a řešení stavby -dodávky technologie -realizaci stavby.

Práce, služby: -klempířství -výškové práce -pokrývačské a střešní práce -natěračství.

Provádí montáže: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -zabezpečovací systémy -kamerové systémy -požární systémy -telefonní systémy -strukturované, optické kabeláže.

Zajišťuje, provádí: -stavby -výkopové a zemní práce -odvoz suti, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -převoz stavebního materiálu -projektová dokumentace, rozpočet.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -plynové zařízení -plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství. Topenářství.

Služby: -elektroinstalační práce -elektromontáže -rozvody.

Hydroizolace plochých střech: -asfaltové modifikované pásy -stěrkové hmoty -lokální opravy střešních plášťů -zateplování plochých střech. Nátěry plechových střech. Zateplování fasád. Stavební izolace. Rekonstrukce: -terasy -balkony. Práce: -zednické -sádrokarton. Prodej: -fasádní barvy -nátěrové hmoty vnější i vnitřní ...

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské.

- provádění projekcí, montáží a revizí elektroinstalací. - poskytování energetického poradenství. - energetické audity

Práce: -natěračské -malířské -nátěry betonových podlah -nátěry parket.

Služby: - montáže ústředního topení, rozvodů vodoinstalace a kanalizace, rozvodů plynu včetně přípojek - servis plynových spotřebičů - rekonstrukce koupelen - prodej instalačního materiálu.

Zámečnická výroba: -nerezové zábradlí -úchytky, barové konzole -schodiště, schody -police a policové závěsy.

Sanace ekologických zátěží: -čištění odpadních vod -likvidace nebezpečných odpadů -včetně dopravy a zneškodnění i z galvanoven -konzultační a poradenská činnost v oborech sanace, ochrany životního prostředí a s nakládáním s nebezpečným odpadem.

Přeprava, doprava: -kontejnerové zásobníky Tatra Práce: -autojeřáb AB063 do 6 tun -autojeřáb AD20 do 20 tun.

Činnost: -výchovný řez, -údržba korun vzrostlých stromů, -instalace bezpečnostních vazeb -zastřešení dutin -rizikové kácení -ochrana dřevin při stavebních činostech -realizace nových výsadeb -speciální práce ve výškách.

Služby: -lesnické -sázení stromů, porostů -kácení, ořezy, prořezávání -výškové práce.

Služby: -obrábění kovů, -zámečnické práce.

Maliřské a natěračské práce. - vnitřní malby - průmyslové nátěry. Nabízí: -malířské práce -broušení omítky -bandáže prasklin -izolace skvrn i nikotinu -štěrkování a štukování stěn -natěračské práce -čistění fasád -hydroizolační nátěry střech -dekorativní nástřiky -vysokotlaká stříkací technika -úklidové práce -závěrečný ...

Práce: -klempířské. Krytí střech: -pozinkovaným plechem, hliníkem, mědí, eternitem.

Instalace, opravy, servis: -chlazení, chladící zařízení -ledničky, chladničky, mrazáky, chladírenský nábytek, vitríny, pulty, boxy -klimatizace.