Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - sanace betonových staveb - antikorozní ochrana betonových konstrukcí - antikorozní ochrana ocelových konstrukcí - injektáže - stavba rodinných domů na klíč - inženýrská činnost ve stavebnictví.

Mytí oken (skel, světlíků, výloh) instalování reklamních bannerů opravy-nátěry střech a železných konstrukcí průmyslové čištění (haly, továrny, konstrukce) úklid sněhu (střechy, odstranění rampouchů) čištění okapů (opravy, natírání) tlakové umývání (fasády, betonové konstrukce) rizikové kácení stromů (výchovný řez, bezpečnostní řez) spárování ...

Firma Roman Holemý poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví. Provádíme veškeré stavební práce, půdní vestavby a také hrubé stavby a montujeme sádrokartonové příčky. Jsme Vám k dispozici i v případě, že plánujete rekonstrukci koupelny či bytového jádra. Věnujeme se také pokládce obkladů a dlažeb, zemním a ...

Společnost VOLTÍK elektro, s.r.o. z Velkého Meziříčí instaluje a zajišťuje projekce, videotelefony, přístupové, kamerové, protipožární a zabezpečovací systémy, strukturované kabeláže a silnoproudé elektroinstalace.

Práce: -stavitelstsví -izolace střech (komplet) -zateplení obvodového a vnitřního pláště (panelové i rodinné domy) -kamenické práce -kompletní montáž hal (subdodávkou) -balkonové sestavy (prefabrikované i ocelové závěsné systémy) -dodávka okrasných zahrad a jezírek.

Služby: -povrchové úpravy ocelových konstrukcí, strojů, -nátěrové systémy podlah, -zastoupení firem J.SIGEL & SOHN, GEHOLIT+WIEMERHOLIT -dovoz, distribuce, poradenství a servis materiálů pro povrchové úpravy. Sídlo: Svobodova 135/11, 128 00 Praha 2 – Vyšehrad

DATEL ELEKTRO s.r.o. se sídlem v Novém Veselí realizuje průmyslové automatizace, měření, regulace, inteligentní domy, budovy, výroba rozvaděčů, revize pro různá elektrozařízení, ale i software pro aplikace.

Jaroslav Krul, který se zaměřuje na truhlářství a podlahářství, se specializuje na výrobu vchodových dveří, oken a zimních zahrad.

Oblastmi působení Jaroslava Vostala jsou pokrývačství, tesařství, truhlářství a podlahářství.

Jiří Strakerle se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a vyrábí nábytek na míru, knihovny a kancelářské vybavení.

Jiří Vašíček provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se na výrobu kuchyňských linek, skříní, šaten, vybavení kanceláří a mnoho dalšího.

Pavel Mahel se zaměřuje na truhlářství a podlahářství. Vyrábí dveře, okna, postele, skříně a mnoho dalšího.

Zámečnictví, nástrojářství -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb -Výroba drobných výrobků ze dřeva Truhlářství, podlahářství

Zdeněk Závodný pracuje v oblastech výroby kovových konstrukcí a výrobků, zpracování dřeva a dřevěných výrobků, truhlářství, podlahářství, pokrývačství a tesařství.

Pokládka - podlahové krytiny Prodej - matrace - lamelové rošty Prodej - bytový textil Prodej - dámská konfekce

Pavel Hocke se zaměřuje na obkladačské práce, provádí obklad koupelen a WC, obklad schodů a pokládku dlažby.

Dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny

Služby: -prodej -montáž -plovoucí podlahy -podlahové krytiny.

Služby: -rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů, domů, chat a chalup -vyrovnání podlah (i před položením plovoucích) -osazení plastových oken a zapravení parapetů -vnitřní a venkovní omítky, fasády domů -zateplení rodinných domů, bytovek a paneláků -práce se sádrokartonem -obkladačské práce - vnitřní i venkovní prostory ...

Prodej, montáž: -lina -koberce -plovoucí podlahy. Sídlo: 59231 Nové Město na Moravě, Luční 1322

Služby: - podlahářské práce - vyrovnání podkladů - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - korkové podlahy - PVC - koberce. Prodejna a vzorkovna: 592 54 Moravec 160

Práce: -zednické, -vododoinstalační, -topenářské, -rekonstrukce (koupelny, kuchyňská jádra). -vyzdívky krbů včetně mat. -sádrokartonářské práce -montáž plovoucích podlah.

Montáž sádrokartonu. Práce. -suchá výstavba -kompletní realizace interíéru dřevostaveb -půdní vestavby -sádrokartonové příčky -podhledy -sádrokartonové konstrukce včetně atypických tvarů jako jsou oblouky, kruhové vikýře, obloukové vikýře a jiné -minerální podhledy -akustické podhledy Ecopfon, včetně skrytých rastrů -podlahy na ...

Podlahářské práce. Dřevěné podlahy: -pokládka -renovace -montáž plovoucích podlah -příprava podkladu

Dodávka, pokládka, výroba: - podlahové krytiny přírodní linoleum, PVC, koberce - linolea - PVC - koberce - podlahy (dřevěné, laminátové, korkové) Renovace podlah - obklady schodů, stěn a stropů podlahou, montáž - podlahy (dřevěné, laminátové, korkové).