Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Provádí: -klempířské a pokrývačské prace -montáže střešních oken a vzduchotechniky -zajištění pokládky střešních krytin.

Montáž: -elektroinstalace -hromosvody

Stavební práce: -kompletní -včetně zprostředkování projektu -rekonstrukce -modernizace a adaptace staveb. Dopravní stavební mechanizace a technika. Opravy: -drobné opravy bytového fondu -omítky -fasády -obklady -dlažby.

Služby: -čištění odpadů -jádrové vrtání -montáž ÚT, voda, plyn.

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Služby: -topenář, instalatér, plynař -prodej kotlů, instalace vytápění. -topenářství, instalatérství Žďár nad Sázavou -plynařství

Elektroinstalace: -bytové -průmyslové. Elektropřípojky a hromosvody. Revize elektrozařízení. Elektrorozvody pro zařízení staveniště.

Provádíme: - stavby na klíč - půdní vestavby - izolace - drobné zednické práce - pokládání venkovní dlažby - bourací práce.

Práce: -stavební firma -novostavby na klíč -zateplování fasád -půdní vestavby -betonové jímky -pelety a peletky na topení

Zemní práce - práce s technikou v nepřístupných terénech svahy, lesy Vodohospodářské práce

Natěračské práce. Renovace van.

Renovace: -koupelových van -smaltované povrchy -umyvadla -lesklý netoxický povrch v požadovaném odstínu -životnost 10-15 let* -záruka 1 rok*.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2015 do 31.12.2015 Práce: -elektro rozvody -venkovní a kabelové vedení. Stavební projekce.

Dodávka - betonové prvky Dodávka - stavební materiály Demolice Zemní a výkopové práce - terénní úpravy Výstavba - komunikace

Pila. Výroba tesařských konstrukcí.

Činnost: - elektroinstalace slaboprodu, silnoproud - elektronické požární signalizace - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - projekce - revize. Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - software - spotřební materiál - internetové připojení.

Alpines Centrum Služby: -výškové práce -provádí školení -kácení a ořezy stromů -stavební práce

Hostinská činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Služby: -voda -topení -plyn -instalace, servis, revize -tepelná čerpadla -solární systémy -zateplení -stavby na klíč.

Zámečnictví. Výroba pěnových materiálů: - hračky - výfukové pomůcky - průmyslové aplikace

Výroba: -stroje, zařízení pro určitá hospodářská odvětví -fréza na pařezy FPU – KVU 2000 -fréza na pařezy FPU – UNO 53 – 700 -lžíce na míchání betonu LMB – BVV – 2000 -silniční fréza na led LZ – H -silniční fréza na led LZ – R -silniční fréza na led LZ – TR -rozhrnovací lišta RL 2000 -adaptér posypu pro nákladní vozidla a tahače. ...

Elektroinstalačmé práce - montáž zabezpečovací technika, kamerové a přístupové systémy.

Montáž, dodávka, prodej: - elektroinstalace - elektrické rozvody - bezpečnostní zařízení - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace - měření a regulace

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -typové a atypické -svařence -zámečnické prvky -mříže, ploty i ozdobné, brány, vrata -svařování v ochranné atmosféře. Práce: -soustružnické, frézařské -vrtařské -stříhání plechů -dělení materiálu na pásové pile. Povrchové úpravy pro vlastní výrobky: -lak, komaxit, tryskání a zinkování, žárové ...